Lily Allen a spus ”DA”, în mare secret. Cântăreaţa britanică s-a căsătorit cu actorul David Harbour, cunoscut din serialul ”Stranger Things”, într-o ceremonie desfăşurată în Las Vegas, a dezvăluit miercuri tabloidul The Sun.

Artista, în vârstă de 35 de ani, și David au fugit în Las Vegas și și-au unit destineleluni în capela Graceland Wedding, într-o ceremonie oficiată de proprietarul capelei, care a fost costumat în Elvis Presley.

Relaţia dintre Lily Allen şi David Harbour a devenit publică anul trecut, în luna august, anul trecut, când cei doi au fost surprinși la un teatru londonez. În luna mai, cântăreaţa a publicat pe Instagram o fotografie cu un inel ce părea a fi de logodnă, iar acum au făcut marele pas.

JULY – CELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTOSSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7


Este al doilea mariaj pentru cântăreaţa britanică, care, între anii 2011 şi 2016, a mai fost căsătorită cu Sam Cooper, designer de care, cu care are două fiice. Divorţul a fost finalizat în 2018.
David Harbour este cunoscut pentru personajul Jim Hooper din serialul „Stranger Things”, dar şi pentru rolurile sale secundare din filmele „Brokeback Mountain”, „Quantum Solace” şi „Hellboy”.

Foto: profimedia/ Instagram

Citește și:

Fetița lui Vladimir Drăghia parcă e o păpușă vie! Cu cine seamănă Zora

Nicoleta Luciu și-a făcut o nouă schimbare de look și e de nerecunoscut