Josh Brolin și soția lui, Kathryn Boyd, au devenit părinți pentru a doua oară, chiar în ziua de Crăciun. Cei doi au făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Kathryn Boyd a devenit mămică în ziua de Crăciun, dar a dezvăluit abia aseară fericita veste. Ea a publicat pe Instagram prima imagine cu cea de-a doua fetiță a ei și a lui Josh și a dezvăluit imediat ce nume au ales pentru ea, Chapel Grace Brolin. „Baby Chapel❤️. S-a născut la 18.20 pe 25/12/2020. Micul înger din seara de Crăciun. Chapel Grace Brolin”, a scris Katryn la imaginea cu micuța.

Chapel s-a lăsat mult așteptată. În urmă cu o săptămână, fotomodelul anunța că termenul pentru naștere a trecut și ea este în continuare însărcinată, dar a primit cel mai frumos cadou chiar în seara de Crăciun: o fetiță perfect sănătoasă și frumoasă.

bebeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Celebrul actor Josh Brolin a repostat imaginea publicată de soția lui și a explicat cum au ales numele fetiței lor.

„Oriunde am călătorit cu Kathryn, locul în care ne-am găsit întotdeauna liniștea a fost în capele. Nu sunt deosebit de religios, dar sentimentul lui Dumnezeu ne-a inundat puternic viața, iar capelele au fost întotdeauna sanctuare în care ne-am simțit liberi să mulțumim. Chapel Grace este, pentru noi, o manifestare a acelui sentiment celest care a fost întotdeauna simțit pe măsură ce îngenuncheam ”, a scris actorul Avengers.

Kathryn si Josh Brolin s-au căsătorit în 2016 și mai au âmpreună o fetiță de doi ani, Westlyn Reign Brolin. Actorul mai are doi copii, Trevor și Eden, din mariajul anterior cu Alice Adair.

Boyd a devenit cunoscută ca fotomodel și pentru colecția ei de blugi Midheaven Denim, realizat special pentru femei înalte.

Foto: Profimedia

Citește și:

Cum arată meniul de Sărbători al lui Carmen Brumă și 5 sfaturi ca să mănânci bombe calorice fără să te îngrași

Ce spune Mihaela Rădulescu despre iubita lui Dani Oțil: ”Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește”