Gina Pistol a adus pe lume, marți, 9 martie, o fetiță de nota 10, iar atât ea cât și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

La o zi de la lansarea melodiei ”Până la tine”, Gina Pistol le-a împărtășit fanilor emoția și bucuria pe care le resimte în această perioadă. Vedeta a fost impresionată până la lacrimi de tot ce trăiește acum și a repostat și ea mesajul lui Smiley care exprimă cel mai bine surpriza.

”Am lacrimi în ochi. Sunt de fericire și recunoștință. Trăim cele mai pure și minunate sentimente. Toate-s legate de ea și despre ea. Fiica noastră”, au scris cei doi pe InstaStory pe imagini diin noul videoclip dedicat fiicei lor, care a ajuns pe locul 5 în trending pe Youtube.

Ulterior, Gina și Smiley au făcut public un filmuleț în care apar ei doi cu multe baloane și le-au transmis fanilor că sunt bine și au trecut cu bine peste prima noapte acasă, alături de mesajul: „Suntem bine! Le multumim tuturor oamenilor nostri care ne-au trimis un gand bun prin ❤️ lor, prin comentarii, celor care ne-au sustinut sau incurajat. Suntem bine, sanatosi, acasa, iar asta e minunat. Va transmitem toata iubirea noastra”, au spus cei doi.

„Salutare, tuturor. Va pupam cu drag. Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Vă mulțumim frumos pentru mesaje și scuzați-ne că am lipsit atât acum, dar suntem într-un roller-coster emoțional. Am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă, le mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă. (…). Cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă și este minunată. Abia așteptăm să se facă mare și să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei”, au mai spus cei doi, în filmuleț.

gina-si-smileySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

La trei zile după ce a devenit tătic pentru prima oară, Smiley a lansat piesa și videoclipul dedicate fetiței sale. “Până la tine nu credeam/ În dragostea promisă stelei sau în zodiac, / Dar visele te prevesteau/ Și vocile din capul meu îmi repetau / Că o privire va fi de ajuns, / Că tu îmi vei da tot ce n-am avut / Că o să iei tot din ce sunt și o să mă faci mai mult”, sunt câteva dintre versurile compuse de artist special pentru minunea din viața sa.

Citește și: Smiley, cadou inedit pentru Gina Pistol și fiica lor. Fanii s-au topit

Smiley a lansat o melodie nouă pentru fiica lui și a Ginei Pistol

”Inima mi-a zis că ai sosit/ Cine-s eu să o contrazic?!/ Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit./ Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine”, sunt parte din versurile refrenului piesei ”Până la tine” prin care Smiley își marchează emoționantul început al vieții în 3.

Cu un videoclip în care apare într-o expoziție de tablouri care-l surpind în cele mai importante momente din cariera lui artistică, Smiley montează pe peretele vieții sale cea mai recentă si emoționantă schiță, care le încununează pe toate celelalte de până acum. ”O să iei tot din ce sunt și o să mă faci mai mult”, este convingerea lui Smiley încă de la prima întâlnire cu cea mai mare dragoste din viața lui.

”Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă și mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic și că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci. De aici și metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere și o premieră să lucrez direct cu Smiley în relația de regizor-actor și suntem foarte bucuroși de ce am realizat.”, a declarat artistul Dorian care semnează regia clipului ”Până la tine”, alaturi de Nicu Drăgan ca editor și director de imagine.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe 9 martie. După multe emoții, cei doi și-au ținut fetița în brațe și sunt în culmea fericirii.

„Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:) Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris Smiley. El a publicat și un filmuleț realizat înainte să devină părinți.

Citește și:

Prințul William sare în apărarea lui Kate. Ce spune despre acuzațiile făcute de Meghan Markle

A devenit mamă. Prima imagine cu bebelușul