Radu Ștefan, fiul cel mare al celebrului artist, merge pe urmele tatălui său și vrea să devină artist ca el. E student la actorie, a cântat pe scenă cu tatăl lui și poate fi urmărit în emisiuni TV. El e foarte apropiat sora lui, Violeta, care este, de asemenea, pasionată de muzică, însă deși își susține fratele în reușitele lui, frumoasa adolescentă vrea să o ia pe alt drum și să profeseze în domeniul juridic.

Andreea Marin a povestit că a fost alegerea ei și a venit și i-a spus că vrea să fie avocat, iar Violeta deja să se pregătească deși mai are ani buni până va ajunge la facultate.

“Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere și pe ale ceror care poate nu au această forță. De altfel, mi-a mărturisit, de curând, că își dorește să meargă la Drept. Sunt uimită! Îi place în egală măsură partea asta artistică a vieții, are de unde să moștenească, de la ambii părinți câte ceva, dar, pe de altă parte, mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de niște lucruri, citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă destul de fragedă, și tot ce îmi doresc este să fie fericită!, a dezăluit Andreea Marin, în cadrul unui interviu acordat la A7TV.

Violeta urmează cursurile unei școli internaționale, cu predare în limba engleză, și excelează la toate materiile din programa școlară, însă Andreea Marin spune că nu își dorește un copil genial, ci unul care să învețe să se valorizeze și să știe să trăiască fericirea.

„Nu îmi doresc să am un copil exepțional, perfect, și așa mai departe. Mă bucur că este bună la școală, dar nu acesta este scopul meu în viață. Am ajuns, într-un moment, la care realizez că este atât de important să trăim fericirea, chiar dacă ea e trăite doar pe frânturi. Asta îmi doresc pentru copilul meu, să fie echilibrat și să fie fericit.”, a mai spus Andreea Marin.

Vedeta recunoaște că lipsurile cu care ea s-a confruntat în viață și pieredea mamei la 9 ani, care a murit în brațele ei, au împiedicat-o să cunoască fericirea absolută, până la vârsta de 40 de ani, când a conștientizat ce este, cu adevărat, important pentru ea. Mai mult, ea a vorbit și despre momentul care i-a marcat întreaga traiectorie a vieții: moartea mamei sale. Prezentatoarea TVR recunoaște că, după tragicul moment, ani de zile s-a luptat ca să vindece durerea, să scape de traumă și să reușească să devină o femeie puternică.

Violeta-micaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

“Nu prea știm să trăim fericirea, ne cam luptăm cu noi înșine, și cu ceilalți, și cu valurile vieții și ajungem să o cunoaștem prea târziu. Eu am ajuns să mă simt bine în pielea mea, cu adevărat, după 40 de ani, atunci când am realizat cât de important este acest echilibru, atunci când am înțeles că este important să trăiesc și pentru mine, nu doar pentru cei dragi. Facem această greșeală, mai ales noi româncele, trăim pentru ceilalți. Este firesc să dăruiești mult copilului tău, partenerului de viață, familiei tale, dar este la fel de importat să te prețuiești și pe tine, să înveți să te împaci și cu tine, să nu mai ascunzi sub pat sau sub preș, visele tale. Poate ai dorințe care nu pot fi amânate o veșnicie, pentru că ele te definesc. Și atunci da, trebuie să acorzi un timp și acestor lucruri, importante pentru tine, că altfel vei ajunge în ziua în care, în toată această zbatere, să te întrebi: și eu cine mai sunt?”, a mărturisit Andreea Marin.

Citește și:

Ce face Mircea Radu în prezent, după ce a renunțat la televiziune. De fapt ce studii are vedeta

„Ar trebui să tacă”! Meghan Markle, aspru criticată după ce a spus că e pregătită să-i ierte pe membrii familiei regale