Dacă până acum ceva timp a ales să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor, vedeta își expune acum viața privată în fiecare luni, în reality-ul “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzat la ora 22:30, la Kanal D. Bruneta are parte de multe evenimente frumoase, pe care dorește să le arate și celor din spatele televizorului.

Astfel, Andreea Mantea a dezvăluit luni seara în emisiunea ei că se gândește la al doilea copil și că își dorește o fetiță. Vedeta a făcut dezvăluirea în momentul în care își aranja cerceii.

„Stiu ca nu par, dar unii dintre cerceii mei sunt foarte scumpi și vreau să am grijă de ei, nu vreau să îi stric. Mă gândesc că poate o să fac o fetită și o să îi las cerceii mei”, spune Andreea Mantea, în timp ce-și aranjează cerceii.

Însă fiul ei, David, nu pare foarte încântat de ideea unei surioare: „Încearcă, dar o să vezi că mâine nu o să te doară burtica”.

”Păi nu te doare burtica de la bebeluș”,adaugă frumoasa prezentatoare TV.

Citește și:

Cum arăta Zannidache de la Survivor România înainte să aibă cele 100 de tatuaje ! E de nerecunoscut!

Cum fentează Neti Sandu trecerea timpului la 62 de ani și ce spune despre operațiile estetice: ”Nu fac sport. De la șapte seara…”