Anca Sigartău nu a avut deloc o viață ușoară. În urmă cu mai bine de două decenii a tras sperietura vieții ei. Medicii i-au descoperit o tumoră care creștea alarmant și i s-a spus că mai are doar un an de trăit. După mai multe tratamente chinuitoare, a cerut să plece acasă să stea alături de copiii ei, atât cât mai are de trăit. Însă, a reușit să învingă boala, iar astăzi, bucuria ei cea mai mare sunt cei trei copii, Sonia, Teodor Sofian și Iosif, și nepoțica de trei ani, Anastasia Maria, fiica Soniei.

Teodor poate fi urmărit în Asia Express, alaturi de mama luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cel mai cunoscut dintre copiii ei este Teodor, pe care actrița l-a ales drept partener de drum în sezonul doi al  show-ului Asia Express și decizia ei s-a dovedit a fi inspirată.  Tânărul a reușit să câștige admirația tuturor, fiind extrem de descurcăreț și cu foarte mult bun simț.  Teodor Sofian Abaab are 29 de ani, a studiat Medicina Dentară la Universitatea Titu Maiorescu din Capitală și a profesat ca tehnician dentar timp de un an. În prezent, conform a1.ro, acesta lucrează alături de tatăl său într-o afecere din domeniul textilelor.

Fiica Ancăi Sigartău seamănă perfect cu actrița

Pentru Anca Sigartău, propunerea de a participa la emisiune a fost un semn divin. “Eu cred că am linie directă cu.. Cel de Sus. De multă vreme îmi doream să văd India, dar n-a fost niciodată momentul. Când am primit acest telefon și am aflat care va fi traseul, am spus da fără să stau pe gânduri.  Am vorbit la telefon și cu fiica mea, ca să-i cer părerea, iar când a auzit că vom fi concurenți, era în culmea fericirii! Desigur, m-a sunat la câteva zile să mă întrebe dacă sunt sigură că pot face față”, a povestit Anca.

Teodor și mama lui au o relație foarte strânsă. El  a fost tot timpul apropiat de aceasta și a susținut-o: ”Cred că am văzut 98% dintre piesele pe care le-a jucat”- mărturisește el.

”Dacă Dumnezeu mi-a dat copii înseamnă că am avut multe lecţii de învăţat. Când eram însărcinată cu Sonia, am intrat la Bulandra. Apoi, când eram însărcinată cu Teodor, l-am jucat pe Puc  în «Visul unei nopţi de vară» până în luna a opta. Iar cu Iosif am jucat în «Trei surori»”, a mărturisit Anca, precizând că obișnuia să-I ia pe cei mici cu ea la teatru. Însă, de departe, fiica ei, Sonia, seamănă cel mai mult cu ea, fiind copia fidelă a actriței.

Citește și: