Anca Serea are 6 copii, dar a spus de mai multe ori că ea și Adi Sîna își doresc și cel de-al șaptelea copil. Mai mult, ea glumea că ar vrea să fie precum „Albă ca Zăpada”, cu cei 7 pitici. Dorinţa brunetei ar putea să se îndeplinească, iar dovadă stau imaginile pe care aceasta le-a publicat pe reţelele de socializare.

Anca Serea și Adi Sînă aveau în plan să-și mărească familia, având în vedere că s-au mutat într-o casă mult mai mare și mai încăpătoare. Celebra brunetă a vorbit chiar şi despre adopţie, lucru care o bucura enorm atât pe ea, cât şi pe ceilalţi membrii ai familiei.

Soţia lui Adi Sînă a demonstrat că se poate ocupa şi de cariera sa, dar şi de creşterea micuţilor, fapt pentru care a fost poreclită mama-eroină, iar acum se pare că este pregătită pentru un nou membru în familia sa. Drept dovadă stau imaginile de pe Instagram, unde fanii au obseervat că brunetei a început să-i crească iar burtica și au început să o întrebe dacă este deja însărcinată.

„Anca mi se pare in a doua poza ca ai burtica sau e rochia de vina?”, ”Sunt sigur ca nu este usor sa ai o asa familie mare, iinsa sunt la fel de sigur ca iti umple inima de bucurie in fiecare zi”, i-au scris câțiva fani.

Anca-si-familia-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Deși pare că are burtică de graviduță, cu toate acestea Anca Serea a mărturisit că nu este însărcinată, ci doar a luat câteva kilograme în plus.

”Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niste probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme”, a declarat Anca Serea în exclusivitate pentru redactia.ro.

Anca Serea a transmis pe rețelele de socializare și un mesaj emoționant pentru a marca aniversarea lui Noah, dezvăluind că pentru ea copiii sunt cea mai de preț comoară.

„Copiii mei sunt cea mai de pret comoara pe care o am ?! Astazi ma simt, ca in fiecare an si la fiecare aniversare, extrem de norocoasa ca sunt mama. Sunt mama unui baietel inteligent, bun la suflet, vesel si descurcaret, pe nume Noah Iosif, care implineste 9 ani. Eu cred ca parintii sunt cei care trebuie sa se simta recunoscatori pentru ca cei mici au ales sa le intre in viata, sa ii bucure, sa ii inspire si sa ii invete sa copilareasca din nou. La multi ani, baiatul nostru minunat, iti dorim tot binele din lume si sa ajungi sa iti indeplinesti toate visele, pentru ca meriti!”, a scris Anca pe Instagram.

Citește și:

Ce mai face și cum mai arată în prezent Iulia Frățilă. Fosta asistentă TV și miss s-a retras din televiziune

Meghan Markle, o nouă imagine cu burtica de gravidă. Cum a apărut într-o înregistrare video