Amalia Năstase şi-a refăcut viaţa alături de omul de afaceri Răzvan Vasilescu pe care l-a cunoscut în America, iar cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, SUA, unde au avut parte de o nuntă ca în filme. Mai exact, ceremonia a fost oficiată de o sosie a lui Elvis Presley, iar totul s-a petrecut într-o capelă atipică,  roz.

Amalia Năstase s-a căsătorit la Las Vegas, în mare secret. Primele imagini de la fericitul evenimentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

La eveniment au fost prezente şi cele două fete pe care vedeta le are din căsnicia cu Ilie Năstase, Alessia şi Emma.   Amalia a mărturisit că desi s-a căsătorit acum în urmă  cu trei ani, ea a decis să-și păstreze numele de familie ca să îl aibă la fel ca fetele ei.  Fosta soție a lui Ilie Năstase a publicat pentru prima dată imagini de la frumosul eveniment.

„Nu ştie presa că eu sunt recăsătorită. Pentru că nu am anunţat. Este un lucru pe care l-am făcut fără să ne ascundem, dar nu l-am făcut în România. Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. A fost o căsătorie civilă, în Las Vegas. Au fost şi fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui“, a declarat Amalia Năstase în emisiunea „Acces direct“ de la Antena 1.

Amalia Năstase a slăbit 28 de kilograme

Amalia și Răzvan au împreună un băiețel de 4 ani, pe nume Toma.

Amalia Năstase a fost căsătorită cu Ilie Năstase în perioada 2004-2010.    „Probabil a fost cel mai greu moment (n.r.: divorţul de Ilie Năstase), era un viitor incert şi pentru copii nu ştiam cum va fi (…). Am învăţat foarte multe de la Ilie. Cu el am plecat prima dată din ţară. Şi alături de el am intrat într-o lume în care nu prea ai cum să intri. M-a prezentat unor oameni, care erau miliardari şi a trebuit să învăţ cum trebuie să mă comport. Avem o relaţie excelentă, ne iubim foarte mult cele două fete pe care le avem împreună, a declarat aceasta, într-un interviu mai vechi.
Amalia Năstase radiază de fericire. Nu doar că are o căsnicie foarte fericită, dar se află și într-o formă fizică de invidiat. Aceasta a slăbitîn cinci luni 28 de kilgograme, aproape o treime din greutatea ei,  și arată spectaculos.

Totul a fost posibil cu ajutorul dietei oloproteice gândită de un medic italian, pe care Amalia Năstase l-a cunoscut la centrul medical fondat de medicul Constantin Stan, soţul Andreei Berecleanu.

Dieta oloproteică sau liposucția alimentară, promovată de Amalia Năstase, este o dietă din grupul dietelor ketogenice. Se ține pe o perioadă de 21 de zile, timp în care pacientul ar trebui să piardă 10% din greutatea corporală. Urmează o perioadă de întreținere, în care se reintroduc treptat alimentele interzise. Dieta oloproteică a fost creată de doctorul Giuseppe Castaldo, medic de origine italiană, specialist în medicină internă. Ca și alte diete ketogenice, dieta oloproteică exclude orice aliment care conține carbohidrați. Sunt permise proteinele și este încurajat consumul de suplimente proteice, care vor înlocui unele mese și gustări.

Pe lângă dietă, Amalia Năstase a urmat şi o serie de tratamente corporale, menite să-i asigure tonifierea şi slăbirea armonioasă. “The Benjamin Button effect. Am intinerit de la 58 de ani la 35 de ani “, a scris vedeta la o imaginea postată pe Instagram, unde dezvăluie că a ajuns la 68 de kilograme.

 

Citește și: