Recent, însă, au acceptat să ”dea din casă”, povestind pentru revista Vogue care au fost primele cuvinte ale gemenilor. ”Am avut câțiva de <> și <>”, a povestit, mândră de copiii ei, avocata pentru drepturile omului Amal. ”George (Clooney – n. red.) a fost foarte atent ca să se asigure că <> e primul lor cuvânt”, a povestit ea.

S-a îndrăgostit inclusiv de creierul ei

La rândul său, George Clooney, care a fost de acord să pozeze împreună cu soția sa pentru ediția din mai a revistei, a răspuns la întrebarea cum, de ce s-a îndrăgostit de Amal. ”Bineînțeles că era frumoasă. Dar mi s-a părut și fascinantă, extrem de inleigentă, genială”, a spus actorul în vârstă de 56 de ani.

”Avea o viață incredibilă, captivantă – clienții pe care și-i lua și munca de superom pe care o făcea… M-am îndrăgostit de ea din momentul în care am văzut-o”, mai spune actorul.

Cât despre Amal, în vârstă de 40 de ani, și povestea sa legată de George e cumva asemănătoare, ea fiind captivată pe loc de acesta. ”Am simțit că e cel mai natural lucru din lume”, spune ea.

Avocata susține că întotdeauna și-a dorit să cunoască dragostea adevărată, că a vrut mereu ca iubirea profundă să stea la baza tuturor deciziilor ei. A crezut în iubire, deși știa că e unul dintre lucrurile asupra căruia ai cel mai puțin control, a crezut că aceasta îi poate aduce fericirea supremă și așa a fost. A mărturisit în interviu că întotdeauna și-a dorit să găsească acea persoană penru care să aibă aceste sentimente.

Amal a cunoscut relativ târziu acest sentiment – la 35 de ani, vârstă la care n-o încânta prea mult ideea de căsătorie sau de a-și face o familie, cel puțin nu în absența unui sentiment atât de puternic pe cât și-l dorea.

Dacă Amal nu a fost niciodată căsătorită până la George, actorul a mai trecut pe la starea civilă cu Talia Balsam, și ea actriță. Au fost căsătoriți doar 4 ani, până în 1993. Vedeta a mai mărturisit că renunțase să mai caute dragostea adevărată, perechea, înainte de a o cunoaște pe Amal. ”Dacă știi ceva despre viața mea, atunci știi că eram convins că nu mă voi mai căsători vreodată.

Dar am început să mă întâlnesc cu Amal și am știut imediat că ceva era foarte diferit”, mai spune actorul cu un zâmbet în colțul gurii.

Foto: NorthFoto

Vezi și Așa un prieten să tot ai! Gesturi de mărinimie de care doar George Clooney e în stare

Citește și: