Monica Marieș, e-mail
Sfatul medicului specialist cu privire la intoleranța la gluten
Dacă prin intoleranță la gluten vă referiți la boala celiacă clasică, atunci singura soluție este excluderea din alimentație timp îndelungat a glutenului. Spun aceasta pentru că boala celiacă este o boală autoimună cu componenta genetică.
Dacă vă referiți la alte tipuri de intoleranțe la gluten non celiace, atunci există tratamente care vă pot ajuta, dar acestea depind de ce tip de intoleranță sau alergie aveți și de manifestările clinice.
Oricum, în toate situațiile cea mai eficientă și cea mai la îndemână soluție este scoaterea glutenului din alimentație, menționează dr. Rareș Simu, specialist în imunologie clinică și alergologie.
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Vedete
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Libertatea.ro
Ce semnificație are semnul crucii
Libertatea.ro
Programul magazinelor în minivacanţa de 1 Mai
Horoscop