Cine ar fi crezut că chef Cătălin Scărlătescu, burlac convins, vânat de multe domnișoare, va ajunge să vorbească despre căsătorie și să fie atât de „topit” în brațele unei femei? Cea care i-a pus capac este superba actriță Doina Teodoru, care pe 16 noiembrie va împlini 33 de ani, fostă câștigătoare a show-ului „iUmor”, sezonul 3. După aventura trăită împreună, la filmările „America Express”, cei doi par și mai îndrăgostiți și afișează asta și pe rețelele sociale.

doina-teodoru-catalin-scarlatescu1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu dansează „ca nebunii” pe piesa lui Connect-R

Doina Teodoru și Cătălin Scălătescu apar într-un filmuleț la care efectiv te uiți pe repeat. Cei doi dansează „ca nebunii” pe melodia „Eu vara nu dorm”, a lui Connect-R, se îmbrățișează și se sărută. Și nu sunt în vreo discotecă, ci pe stradă, în văzut lumii, cel mai probabil în fața unei terase, de unde se auzea muzica. Doina e îmbrăcată în blugi și cu un pulover cu dungi, iar iubitul ei poartă pantaloni roșii și pantofi sport verzi. Toată lumea e a lor și emană o fericire molipsitoare.

De puțin timp, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au întors dintr-o vacanță petrecută mai mult pe barcă, în Hydra, Grecia. Juratul de la „Chefi la cuțite” (Antena 1) a pus și el imagini pe Instagram în care apare alături de iubita lui, care arată senzațional în costum de baie și fără strop de machiaj. „Picnicul ideal: mare sărată, apă plată, brânză și ce o mai da Dumnezeu”, scrie chef Cătălin lângă poza în care ia cina, pe malul apei, cu iubita lui.

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre căsătoria cu Doina Teodoru

Întrebat ce o să facă atunci când va veni momentul cu inelul, adică logodna, chef Cătălin Scărlătescu (49 de ani) a spus că mizează pe spontaneitate. „La bijuterii nu mă pricep, dar îmi vin idei pe parcurs. Încă nu (n.r. referitor la nuntă). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan. Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, într-un interviu pentru Antena Stars.

Citește și: VIDEO Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, dragoste și venin la „Chefi la cuțite”. Bontea și Dumitrescu s-au sufocat de râs

Citește și: Iubita lui Cătălin Scărlătescu, superbă în costum de baie. Doina Teodoru știe cum „să-l topească” pe zbirul de la „Chefi la cuțite”