„10.09.2021, ora 22.35 a venit pe lume minunea noastră! Aș vrea să pot scrie tot ce simt pentru tine… dar îl las pe taică-tu pentru că se pricepe mai bine la asta! La multi ani, minune! Te iubim!”,a fost mesajul publicat pe Facebook de Gabriela, sâmbătă, în ziua aniversară.

Fiul lui Dani Oțil a împlinit un an. Ce a ales Tiago de pe tavă la tăierea de moț

Cu o zi înainte, Gabriela și Dani au făcut petrecere mare în Parcul Herăstrău, acolo unde Oțil deține un restaurant. Decorul a fost de vis, de inspirație „Jungle”, dar punctul forte a fost muzica. Invitații nu au stat jos o clipă și au dansat toată noaptea. Foarte în formă au fost nașii lui Tiago, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, dar și Răzvan Simion, prietenul și colegul lui Dani, care a venit cu partenera lui, Daliana Răducan. Ca la orice petrecere de un an, și aici a avut loc momentul tăierii moțului, așa cum este obiceiul. Tiago a oferit surpriza serii când primul obiect ridicat de pe tăviță a fost microfonul, așa că are toate șansele să devină cântăreț sau mai degrabă prezentator TV, așa ca tatăl lui. Al doilea obiect luat de Tiago a fost cheia de la mașină.

nasii-roxana-ionescu-tinu-vidaicuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, împreună la ziua lui Tiago Oțil

O altă surpriză de la ziua lui Tiago a venit din partea unui cuplu care a jonglat cu despărțirile și împăcările, în ultima vreme. Este vorba despre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Cei doi se pare că sunt din nou împreună, căci din filmulețele publicate pe Instagram se vede că s-au comportat ca un cuplu, nu doar ca prieteni ai tatălui sărbătoritului. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se despărțiseră recent, la puțin timp după ce anunțaseră logodna.

Citește și: Dani Oțil, în lacrimi la TV. Ce a putut să-i spună Gabriela Prisăcariu, în direct?

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat băiețelul! Primele imagini! Absolut adorabili!