Adrian Enache (57 de ani) este în doliu, iar vestea tristă vine la doar câteva zile după aniversarea sa și după bucuria de a afla că fiica lui, Diana Enache, este însărcinată cu fetiță. Însă acesta este cursul vieții, iar artistul a trecut acum de la lacrimi de fericire, la lacrimi amare. Tatăl lui s-a stins din viață duminică, la vârsta de 80 de ani, iar anunțul trist a fost făcut de Mirela Vaida, colega de scenă a lui Adrian Enache.

adrian-enache-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Tatăl lui Adrian Enache a murit duminică, 18 iunie

Duminică, 18 iunie, Mirela și Adrian au jucat în spectacolul „Acces direct…la muzică”, care a început, de la ora 19.00, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, din București. Cei doi au urcat pe scenă și au făcut un show impecabil, asta deși Adrian primise, înainte de spectacol, vestea decesului părintelui său. Mirela Vaida a fost atât de impresionată de situație, încât a povestit totul pe Instastory.

„Vedeți voi… nici nu știu cum să mă exprim acum. Am avut spectacol în seara asta la Teatrul Tănase, alături de Adrian Enache. Lui Adi i-a murit tatăl…înainte de spectacol…iar Adi a fost impecabil. 

A cântat, a jucat, iar între momente, plângea în culise. Asta înseamnă să fii un mare artist. Să poți juca în momentele astea grele… Adrian, suntem cu toții alături de tine”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Anul trecut, Adrian Enache le-a făcut părinților săi o surpriză emoționantă

Anul trecut, de ziua lui de naștere, Adrian Enache a făcut un gest pe care acum cu siguranță îl prețuiește și mai mult. A avut concert la Buzău, iar după eveniment a dat o fugă la Galați și le-a făcut o surpriză de proporții părinților săi, Nastasia și Vasile Enache. Mama și tatăl lui se pregăteau să-l vadă la televizor, la emisiunea Start Show România, de la Național TV, când fiul le-a sunat la ușă și l-au văzut în carne și oase. Bucuria a fost imensă, de ambele părți.

”Mi-am dorit să-mi petrec ziua de naștere cu ei. Am zis că de la Buzău mai e puțin până la ei. Și în doi pași am ajuns la ei. Nu se știe cât mai avem părinții în viață. Când mă uit în jur și văd cum se duc oamenii…”, declara atunci Adrian Enache, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Cu ce se ocupă Ionuț Vântu. Fiul lui Sorin Ovidiu Vântu și fiica lui Adrian Enache vor avea o fetiță. Cum au reacționat cei doi bunici, afaceristul și artistul

Citește și: Diana Enache a anunțat sexul bebelușului chiar de ziua tatălui ei. Adrian Enache, cuscru cu Sorin Ovidiu Vântu

Citește și: EXCLUSIV Cu ce se ocupă fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc. David are 17 ani și e leit tatăl lui: „Încercăm să-i acordăm independența de care are nevoie”

Citește și: EXCLUSIV Iuliana Marciuc, interviu despre destin, iubire și ultimele schimbări din viața ei: „Eu aleg cu inima”