De o vreme nici nu au mai fost vazuti impreuna la evenimente, asa ca se punea problema daca nu cumva s-au despartit.

Intr-un interviu acordat de vedeta TVR pentru OK!, intrebata fiind daca mai formeaza un cuplu cu cantaretul Adrian Enache, omul de televiziune a replicat: “Formăm un cuplu de aproape 25 de ani, cu „suişuri şi coborâşuri”, dacă ar fi să citez presa”.

Intrebata fiind si daca se va casatori cu Adrian Enache, aceasta a raspuns: “Nu am mai discutat despre căsătorie pentru că amândoi am mai trecut prin această experienţă şi am înţeles că nu actele certifică fericirea, ci iubirea şi puterea de a întreţine permanent iubirea”.

Cat despre Craciunul care bate la usa, Iuliana Marciuc a spus ca il va petrece in familie, “o zi împreună cu părinţii şi bunica mea şi câteva zile împreună cu băieţii mei, aşa îi numesc eu pe iubitul şi pe adolescentul nostru”.

De revelion, il va urma pe Adrian Enache la Brasov, unde acesta are programate mai multe concerte. Vor profita de timpul petrecut acolo, cazandu-se intr-un hotel de lux.

Daca cel mai vesel Craciun se leaga de aparitia lui David in viata ei, cel mai trist a fost atunci cand “în clasa a VIII-a fiind, mi-am pierdut ambii bunici din partea tatălui”, a mai spus vedeta.

Vezi si Interviu EXCLUSIV Iuliana Marciuc: „Mă simt ca la 33 de ani!”

Citeste si: