În imaginile postate de la grandiosul eveniment,  Salman Khan este surprins în fața tortului ținându-și nepotul în brațe, în timp ce Iulia Vântur se află în spatele lui și îi  cântă „La mulți ani”, alături de ceilalți invitați, potrivit www.indiatvnews.com.

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Potrivit publicațiilor din Mumbai, deși cei doi nu au confirmat că formează un cuplu, imaginile vorbesc de la sine. Mai mult, Iulia Vântur a fost gazda evenimentului și s-a ocupat de invitați, lucru ce demonstrează încă o dată că aceasta este familiarizată cu casa actorului, cât și cu prietenii acestuia și se simte în India ca acasă.

În plus, la ziua celebrului actor a fost invitată și fosta iubită a lui Salman, Katrina Kaif, despre care presa din India scrie că a încercat să o evite cât de mult a putut pe Iulia Vântur.

 

Se pare că cele două nici măcar nu s-au salutat și nu au schimbat un cuvânt toată noaptea, iar Katrina a preferat să stea departe de Iulia.  Mai mult,  în Ajunul Crăciunui, Salman și Iulia și-au făcut apariția împreună la o petrecere organizată de Anu Dewan, soția miliardarului  Sunny Dewan. Însă, la un moment dat, Salman a lăsat-o pe Iulia singură acolo și el a plecat puțin și la petrecerea organizată de Katrina Kaif, unde românca se pare că nu era invitată.

 

Citește și: