Deși mulți așteptau să-i vadă în fața altarului, Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după o relație de cinci ani și și-a găsit repede fericirea în brațele Dalianei Răducăn, care este arhitect de design interior. Cei doi formează un cuplu foarte frumos și deja au planuri mari împreună.

Răzvan Simion pare că și-a găsit sufletul pereche. Acesta pare foarte liniștit și fericită lângă Daliana. De profesie arhitect, aceasta a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV. Așadar, după un an de relație, lucrurile dintre ei sunt din ce în ce mai serioase. Cel care i-a dat de gol a fost chiar Dani Oțil.

Nu mai e un secret pentru nimeni că Dani Oțil și Răzvan Simion locuiesc unul lângă altul în Corbeanca, ci chiar împart aceeași curte, dar Dani a dezvăluit acum că ei nu se mai văd atât de des, pentru că prezentatorul TV a renunțat la casa lui și s-a mutat cu Daliana Răducan, în apartamentul ei.

daliana-si-razvanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Soțul Gabrielei Prisăcariu a mărturisit, în direct, că până în momentul de față nu a fost în noua locuință a colegului său, pentru că nu a fost invitat.

„Dani: Cheamă-mă, Răzvane, și pe mine la tine acasă, că nici nu știu unde stai. Cheamă-mă să văd și eu ce arhitectură interioară aveți!

Răzvan: Îți dau niște reviste de arhitectură.

Dani: Câte camere ai? Vreau să știu unde stai.

Răzvan: De ce?

Dani: Te-ai dus ginere, cum se zice. Oricum, vreau să îți mulțumesc că nu mai stai lângă mine, că acum am și eu vecini mișto.

Răzvan: Îl faci om, îi negociezi casa, că era mai scumpă, și acum… Amărâtule!”, a fost discuția celor doi, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Răzvan Simion și Daliana nu se mai feresc de nimeni și își declară dragostea în văzul tuturor. Mai mult, prezentatorul TV a lăsat de înțeles în emisiunea pe care o prezintă că și-ar dori să devină iar tată.