„Nu mai am voie să fac glume fizice cu tine de la gluma cu nasul, au sărit toți oamenii”, i-a spus Dani.

„Da, mă, Dani, dar eu ți-am zis că cu nasul ăsta mare eu miros hiturile cum l-am mirosit și de această dată”, i-a răspuns Lidia.

lidia-si-daniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cei doi au spus că ei își permit pentru că sunt oarecum din familie. Lidia a vorbit cu Dani despre noua lui melodie „Draga mea”, o confesiune muzicală cu un mesaj sensibil: „Este o scrisoare dedicată tuturor celor care uită de oamenii din jurul lor, în drumul către fericire, și ajung să-i rănească…”, a spus Lidia.

Pentru că piesa este una de suflet, creată pe baza durerii survenite în urma unei despărțiri, mulți s-au gândit că Lidia Buble încă, prin versuri, îi dedică lui Răzvan Simion sentimentele sale, dar artista nu a vrut să lămurească cui îi este dedicată.

”Este o situație prin care toți am trecut la un moment dat, chiar și voi, nu doar femeile. Bărbații o pot lua și ei ca atare. Este o piesă din suflet, merge foarte bine pe toate rețelele”, a spus Lidia Buble, în cadrul unei emisiuni TV.

Dani a întrebat-o dacă este părul ei și Lidia a mărturisit că este doar și-a schimbat culaorea și și-a pus extensii. „Am simțit să fac și o schimbare de look. Am pus și niște extensii. Se apropie foarte mult de culoare mea naturală, este cu un ton sau două mai deschis. (…)Vreo 14 ani am fost blondă. Îți place?”, l-a întrebat pe Dani.

„Ne-ai minți cu fofârlica de când te știm. Nu te-am văzut niciodată altfel decât blondă, în diverse… . Arăți mai normală la cap. Arăți de încredere, înainte erai prea star așa”, i-a răspuns Dani.

„Am simțit prin toți porii mei să fac schimbarea asta. Eu mă gândeam deja de un an de zile să fac schimbarea asta de look, dar probabil nu am avut curajul necesar. Așa că odată cu închiderea paginii mele de Instagram, închiderea adicămi-am luat așa o cură de detox de la tot ce înseamnă rețele de socializare și mi-a prins tare bine pentru că am avut timp de mine, să mă concetrez pe ce am de făcut și mă concetrez pe această lansare. Acum am instragram. L-am deschis de ieri. Dar am lipsit vreo două sau trei săptămâni”, a declarat Lidia, precizând că a renunțat la toate pozele și hainele indecente.

Dani a încercat apoi să o tragă de limbă pe Lidia să afle de unde vine această schimbare, dacă, în sfârșit, anunță că se mărită. El a întrebat-o pe artistă unde stă acum și cu cine.

Dani: „Locuiești la casă sau la bloc?”

Lidia: „E un penthouse. E și, și”.

Dani: „Nu trebuie să mă enervezi cu răspunsuri. Adică era suficient că penthouse-ul e la bloc, zi la bloc, dragă”

Lidia: „La bloc”

Dani: „Câte persoane sunt la întreține?”

Lidia: „Acum că vine și Bubli(n.r câinele) o să mai fie una în plus”

Dani: „Treci și câinele? (…) Am înțeles. Deci va fi unul în plus. Unu plus…. Mă roade, mă.

Lidia: „Unu plus Lidia”.

Dani: „Dacă te uiți pe sârmă la rufe vezi numai ciorapii tăi”

Lidia: „Da, chiar da”.

Dani: „Dar în paharul de periuțe?”.

Lidia: „Sunt două, una pentru gutieră și una a mea”.

Reacția lui Răzvan Simion

Lidia a răspuns fără ezitare la toate întrebările puse de Dani și a lăsat de înțeles că în ciuda a tot ce s-a scris despre ea, este singură acum, pesemne s-a despărțit de milionarul Horațiu Nicolau. Ea a precizat că singurul bărbat care i-a dat flori de 8 martie, a fost antrenorul ei de la sală care a dat flori tuturor femeilor venite la antrenament.

„Eu duc gunoiul și fac și curățenie în casă mai nou. Am și o pasiune pentru bucătărie. De când mi-am făcut părul șaten mi se pare așa că am o atracție mai mare pentru bucătărie(…) Eu plătesc întreținerea”, a mai spus Lidia.

La final, Lidia a vrut să-i mulțumească Addei pentru melodia superbă, dar a intervenit imediat Răzvan, fapt care artista i-a mulțumit și lui pentru implicarea pe care încă o are în viața ei artistică.

”Vreau să îi mulțumesc Addei, pentru că ea a scris piesa. Și ție (n.r. Răzvan Simion) îți mulțumesc și ție, dacă asta aștepți. Îți mulțumesc pentru că ești foarte implicat de fiecare dată”, a mai spus artista.

În replică, vizibil emoționat, Răzvan Simion, deși a spus că asta-i este meseria, de a o ajuta, a recunoscut că piesa l-a răscolit. În timp ce Lidia și Adda lucrau la versuri, el și Cătălin Rizea s-au emoționat foarte tare.

”Dar și amărâtul de Rizea de ce nu? Eu am stat cu el pe telefon, ne-am făcut, ne-am emoționat. Repet, am stat pe telefon, vorbim, ne facem planuri de doi ani de ani”, a intervenit Răzvan.

„Îți mulțumesc și ție, dacă asta aștepți. Îți mulțumesc pentru că ești foarte implicat de fiecare dată”, a răspuns Lidia.

„Ce naiba să fac? Eu cu Rizea, n-ai treabă, ne emoționăm ca doi copii. Ne citeam la telefon scenariul videoclipului și a fost foarte emoționat. Ele n-au nicio treabă. A plâns ca un copil (n.r.CĂtălin). ”, a spus și Răzvan Simion, fiind completat imediat de fosta lui iubită, Lidia: ”Nu e vorba că n-am nicio treabă, poate sunt și eu emoționată, nu te-ai gândit”.