Îl va înapoia Paris, moștenitoare a lanțului hotelier Hilton, sau îl va păstra? Tabloidele s-au întrecut în speculații, însă doar o persoană putea lămuri misterul: Paris, însăși.

Și, recent, vedeta a făcut-o. Într-un interviu acordat unui post de radio, DJ-ul și cântăreața a declarat sec, întrebată fiind dacă va păstra bijuteria de 20 de karate, cu un diamant în formă de pară: ”Da. Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei!”.

 Paris, în vârstă de 37 de ani, părea că în sfârșit vrea să se așeze la casa ei. Ba mai mult, vorbea și despre faptul că vrea să devină mamă. Tot visul ei începuse cu cererea în căsătorie din Aspen, Colorado, chiar în primele zile ale acestui an.

Dar povestea ei de iubire s-a sfârșit abrupt luna trecută. Inițial, vedeta a anunțat că amână nunta până în primăvară, pe motiv că nu a avut timp să se ocupe de organizarea nunții, așa cum ar fi vrut. Apoi, a venit și vestea bombă: nu va mai fi nicio nuntă.

Acum, vedeta susține că nu se grăbește să-l înlocuiască pe Chris, că e prea ocupată să se concentreze asupra propriei persoane.

”Sunt minunată. Sunt ocupată să fiu șefă, să conduc un imperiu. Doar pentru asta am timp. Abia am timp pentru mine, nu mai vorbesc pentru altcineva. Nici nu mă gândesc la întâlniri acum. Sunt chiar extrem de ocupată. Abia am timp să-mi văd familia. Dar sunt fericită/ Îmi iubesc viața.

Sfatul meu pentru toți este acela de a fi mereu fericiți și să se simtă bine în pielea lor, să gândească de bine la adresa lor, pentru că viața e prea scurtă” – acesta este dictonul după care fiica de miliardar se ghidează.

Paris admite că e genul de om care se îndrăgostește fulgerător și total. Admite că credea că povestea ei cu Chris avea să fie o versiune a poveștilor Disney, dar că nu a fost să fie, că pur și simplu ar fi fost ceva ”greșit”.

Vezi și N-are noroc în dragoste și gata! Paris Hilton a anulat nunta!

Citește și: