Ultima zi din Guatemala a trimis trei echipe într-o cursă aprigă pentru ultima șansă, însă la final vulturul a fost roșu. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și Cătălin Bordea și Nelu Cortea au tras tare pentru a duce probele la bun sfârșit și pentru a evita ultimul loc, care le-ar fi putut aduce eliminarea. Din păcate, pentru Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla America Express s-a oprit în acel punct.

Prima echipă care a ajuns prima la Irina a fost cea formată din Scărlătescu și Doina, urmată de Bordea și Cortea, dar având în vedere distanța scurtă de timp și faptul că ei au strâns mai mulți bani, clasamentul a fost întors.

„Ne-au vândut cu ceasul de la gară, ce să mai? Au vândut dublu, nu aveam nicio șansă, poate să ajungem cu două ore înaintea lor să ne păstrăm poziția”, a spus Doina, potrivit a1.ro.

eliminare-ovidiu-buta-si-joaquin-bonilla-america-express-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, eliminați de la America Express

Pe ultimul loc s-au situat Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla și, pentru că vulturul a fost rosu, cei doi au părăsit competiția chiar înainte de plecarea spre Columbia.

„Mi-ai schimbat viața pentru totodeauna, nu am cuvinte”, a spus Joaquin, după ce Irina a arătat totemul. „Vreau să zic și eu un lucru: în viața mea nu aș fi făcut această cursă, dar dacă ar fi să o luăm de la capăt, tot așa aș vrea să mergem și cu același grup”, a adăugat și Ovidiu.

Cei doi au fost extrem de îndrăgiți și de simpatizați de către colegi, dar și de fanii emisiunii. Pe rețelele sociale, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost felicitați pentru determinare, bun simț și, mai ales, corectitudine și fair play. „Tot respectul pentru ei! Au fost corecți toată competiția și astăzi și-au dus misiunile la capăt, deși știau că sunt ultimii și caășansele să plece erau destul de mari!”, „Ovidiu+Joaquin=decență, respect și fairplay”, „Regret că voi plecati. Ați fost exemplari prin atitudine și comportament!”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Ovidiu Buta, mesaj emoționant după eliminare

Stilistul și fashion editorul Ovidiu Buta a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale, după ediția difuzată aseară. „Ce pot spune cu mâna pe inima este că fără Joaquin, energia lui fantastică și felul lui atât de cool de a vedea lumea, nu cred că ajungeam atât de departe. Și mai este ceva în care toată viața am crezut – oamenii sunt cei care întotdeauna vor face diferența.

De aceea vreau să la mulțumesc atât colegilor de cursă, cât și echipei noastre care a râs și a plâns împreună cu noi, producției care a gestionat atât de bine un proiect gigantic și tuturor celor care ne-au deschis ușile caselor și ale mașinilor. Celor care ne-au hrănit și ne-au povestit viața lor. Celor care au alergat alături de noi. Celor care au fost acolo atunci când nu mai aveam nicio speranță. Și un ultim lucru: dacă mâine aflu că mă întorc în cursă, o să fiu cel mai fericit om de pe planetă. Dar, până atunci, vă pupă Buta. Și Joaquin”.

Ce vedete participă la America Express și care sunt noile reguli în concurs

Pe Drumul Aurului la America Express au pornit Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, fostele mari gimnaste Larisa Iordache și Diana Bulimar, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, Bianca Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Până acum, trei echipe au părăsit competiția: Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bruja și Pufeh și Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla.

Acestea sunt vedetele care, în acest sezon, concurează pentru mult râvnitul premiu de 30.000 de euro. Până la finală, însă, concurenții se întrec și pentru o nouă miză, care face competiția și mai aprigă. Este vorba despre Jokeri, aruncați în joc pentru prima dată la America Express. Aceștia au puteri nebănuite pentru echipele care ajung în posesia lor: de la cazarea la un hotel în timpul etapei respective sau mașina asigurată până la următoarea locație, până la dreptul de a fura mașina unei alte echipe întâlnite pe drum.

America Express – Drumul Aurului a început din 15 ianuarie, la Antena 1. Emisiunea este difuzată duminica de la ora 20.00, iar de luni până miercuri, de la ora 20.30. După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și-n lat, sezonul 5 a schimbat continentul și s-a mutat în America. Drumul Aurului duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu periculos.

Citește și: VIDEO Cum l-a jignit Doina Teodoru pe Cătălin Scărlătescu la America Express. Toată lumea a râs, mai puțin el

Citește și: Andreea Antonescu: „Eram însărcinată în America Express, dar nu știam. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și azi că am un copil perfect sănătos”