Celebra cântăreaţă, în vârstă de 49 de ani,  trebuia să susţină două concerte, în Craiova şi Bucuresti, însă din cauza unor grave probleme de sănătate, a fost nevoită sa le contramandeze. Lara a dat vestea în ultimul moment, în aceeaşi zi în care trebuia să concerteze la Craiova şi doar cu o zi înainte de primul spectacol din Bucureşti.

Lara si-a anulat concerteleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Lara Fabian trebuia să cânte duminică la Craiova

„Dragii mei, cu inima tristă sunt nevoită să îmi anulez concertele din această săptămână… În prezent sunt complet incapabilă să urc pe scenă, iar doctorul mi-a interzis acest lucru. Regret din tot sufletul ceea ce se petrece și îmi dau seama că le voi provoca suferință și necazuri multora dintre voi… Îmi cer scuze profund pentru inconveniențe… Vă promit că voi remedia situația. Cu sinceritate… Lara” a fost mesajul scris, pe pagina personală a Larei Fabian.

 

Lara Fabian ar fi trebuit să participe duminică, de la ora 19.00, la un spectacol organizat de Opera Română din Craiova. Deşi erau invitaţi mai mulţi artişti să participe la acest spectacol, conducerea Operei Române Craiova a decis ca întreg concertul de duminică seara să fie anulat, urmând să fie reprogramat până la finalul anului. Este pentru a doua oară când Lara Fabian anulează un concert în Craiova, din motive medicale, scrie Mediafax.

Biletele care au fost vândute vor fi valabile pentru următoarele date stabilite în care Lara Fabian poate concerta. Cei care doresc să recupereze banii, se pot îndrepta către agenţiile de la care au cumpărat biletele, potrivit infomusic.ro

 

Citește și: