Ionela Prodan, care a încetat din viață pe 16 aprilie 2018, după o lungă luptă cu problemele grave la pancreas, ar fi împlinit 75 de ani pe 6 octombrie. Anamaria Prodan și-a activat toate relațiile pentru ca parastasul mamei ei să fie fără cusur. A apelat la celebra Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”, patroana unei firme de pompe funebre, cea care s-a ocupat și de înmormântarea actorului Ion Dichiseanu.

Femeia o admiră enorm pe Anamaria și a ținut-o de braț tot timpul slujbei. Însă nu i-a oferit doar consolare, ci și o organziare impecabilă. Potrivit Fanatik.ro, care transmite imagini de la fața locului, Gabriela a mers în cimitir încă de la 7 dimineața, pentru a pregăti tot meniul și pentru a face ultimele aranjamente. Gabriela nu e deranjată de apelativul „Regina Intunericului”, ba din contră. Îl folosește și ea pe pagina ei de Instagram.

Anamaria Prodan a făcut parastas de proporții la cimitirul Bellu

Anamaria Prodan a ajuns în jurul orei 12.00, însoțită de fiica ei, Sarah, și a fost îmbrăcată într-un costum verde-neon. Și-a stăpânit cu greu lacrimile, mai ales atunci când solista Elena Merișoreanu, bună prietenă cu Ionela Prodan, a interpretat un cântec de jale la mormânt. „Multă lume-ai înghițit/ Lume tânără, bătrână/ Pe măicuța noastră bună/ Ai luat bun, ai luat și rău/ L-ai luat pe tăicuțul meu/ Dacă tânără oi muri, pe mine m-o jeli?/ M-or jeli fetele mele, ce-am mai muncit pentru ele”, sunt versurile Elenei Merișoreanu. 

La mormânt a fost montat un tablou uriaș cu portretul Ionelei Prodan, o scenă, iar bucatele au fost dintre cele mai alese. Nu a lipsit nici mâncarea tradițional românească, cum ar fi ciorba de fasole, slăninuță cu ceapă roșie, brânzeturi, platouri cu șnițele, chiftele, dar nici deserturile fine, preferatele Ionelei Prodan, cum ar fi rafinații macarons. FOTOGRAFII: FANATIK.RO

Anamaria Prodan sărută crucea mamei ei. Fotografii: Fanatik.roSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Ionela Prodan a trăit toată viața cu un mare regret. Ce o supăra pe celebra artistă de muzică populară

Citește și: Cum a reacționat Ionela Prodan când a aflat că Anamaria Prodan și-a pierdut casa la jocurile de noroc? Iată ce i-a spus fiicei sale