Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt la cuțite, în emisiunea „Star Chef”, în bătălia pentru stabilirea titilului de cel mai priceput bucătar.
Invitații lui Nicolai Tand și ai Mariei Simion vor face mai multe mărturisiri, Iuliana Marciuc fiind cea care spune că nu se consideră o femeie posesivă. „Nu m-am uitat niciodată în telefonul cuiva, în corespondența cuiva, n-am spart nicio adresă de mail și mi se pare că te umilești, în primul rând, tu, ca femeie și că poți găsi acolo tot felul de lucruri care să te dezorienteze de-a dreptul”, declară ea.
Adrian Enache consideră că femeia este „o minune”, însă îi ia ceva timp să își amintească prima iubire. „Prima mea iubire cred că s-a consumat pe la cinci ani”, spune el. Ce anume a făcut solistul, telespectatorii vor afla urmărind emisiunea „Star Chef”. Nu a mai văzut-o însă de atunci și nici nu mai știe nimic de ea. De ce crede el că femeia poate fi înmuiată dacă bărbatul îi preia din prerogative și dacă a plâns vreodată în fața unei femei, duminică, de la 12:00, la „Star Chef”, difuzată de Antena Stars.

Credit foto: Antena Stars