A fost un an greu pentru Iuliana Marciuc și Adrian Enache. După ce solistul și-a pierdut tatăl pe 18 iunie, familia se pregătește acum pentru o altă înmormântare. Bunica Iulianei Marciuc, mama mamei sale, s-a stins din viață, la vârsta de 95 de ani.

Bunica Iulianei Marciuc a murit la vârsta de 95 de ani

„Maia noastră dragă, bunica mea iubită, a plecat în lumină. A trăit sănătoasă 95 de ani! E mai greu să mori decât să trăiești! Mi-a spus cu câteva zile în urmă… Tata nu a vrut să fie singur de ziua lui, ar fi împlinit azi 82 de ani și am fi sărbătorit, ca de obicei, împreună. Azi ne adunam iar cu toții, dar spre a-i evoca și cu dorința de a primi de la ei semne din lumea de dincolo de hotar. Alecu și Maia, vă iubim infinit!”, a scris Iuliana Marciuc, pe Facecebook, în dreptul unei imagini duioase cu bunica ei.

Iuliana Marciuc își iubea atât de mult bunica, încât în urmă cu doi ani, când a fost invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, nu și-a putu ascunde vulnerabilitatea și lacrimile, atunci când a vorbit despre ea. „Mă impresionează fiecare zi petrecută împreună cu ea, în care îmi dau seama, de fapt, că oricât aș fi eu de optimistă, mai e puțin. Înseamnă copilăria mea, pentru că stăteam cu ea. Apoi, înseamnă și persoana care, alături de mama, m-a ajutat să îl cresc pe David, a spus Iuliana Marciuc, la Kanal D. Iată că momentul de care se temea foarte tare a venit acum.

Iuliana Marciuc și bunica eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Iuliana Marciuc și-a pierdut tatăl anul trecut

Alecu Marciuc, tatăl Iulianei Marciuc, om de radio, scriitor și jurnalist, a murit pe 11 martie 2022. Născut la 4 august 1941, la Cetatea Albă, Alecu Marciuc şi-a legat, practic, toată viaţa profesională de Radio România. A lucrat mulţi ani la Secţia Rusă şi, ulterior, a contribuit în mare măsură la construirea Secţiei Ucrainene Radio România Internaţional. De numele lui Alecu Marciuc se leagă şi unele dintre cele mai frumoase pagini ale postului de radio estival Radio Vacanţa, de la Mamaia, precizează rador.ro.

Alecu Marciuc, tatăl Iulianei Marciuc

Tatăl lui Adrian Enache a murit în luna iunie a acestui an

Și socrul Iulianei Marciuc s-a stins anul acesta. Tatăl lui Adrian Enache, Vasile Enache, a murit pe 18 iunie, la vârsta de 80 de ani. Tragedia s-a întâmplat cu doar câteva ore înainte de spectacolul pe care Adrian Enache îl avea la Teatrul de Revistă din București. Cu sufletul sfâșiat de durere, artistul a urcat totuși pe scenă și și-a ascuns durerea, ca un adevărat profesionist.

Citește și: Tatăl lui Adrian Enache a murit duminică, înainte de spectacolul artistului. „A cântat, a jucat, iar între momente plângea în culise”

Citește și: EXCLUSIV Iuliana Marciuc, interviu despre destin, iubire și ultimele schimbări din viața ei: „Eu aleg cu inima”