Diana, ce te intrigă cel mai mult la rolul tău din serialul Strada Speranței?

Cred ca ma intrigă gândirea mereu pozitivă a Ralucăi, este un personaj care pare să nu aibă probleme niciodată. Și dacă ele apar, cumva, cu un optimism aparte, trece peste ele sau, rar, le rezolvă!

În ce context a apărut această nouă provocare pentru tine? 

Eram în vacanță când am fost sunată că se face serialul. Nu mă așteptam … După nedumerire, m-am entuziasmat și m-am bucurat: de colegi, de producția în sine și de faptul că mă întorc pe platourile de filmare.

Cât de tare îți lipseau platourile de filmare și cum decurge o zi din viața ta acum?

Viața pe platourile de filmare este foarte frumoasă și, după ce faci acest lucru timp de 10 ani, este normal să-ți lipsească. Pe de altă parte, viața mea personală este atât de frumoasă și de împlinită!  Azi, după ce închei filmările, fie că filmez două ore sau o zi întreagă, fug la Carol, care mă așteaptă la joacă și încerc să recuperez fiecare minut în care nu sunt lângă el.

De fapt, ce îți place cel mai mult la viața ta acum, din acest moment?  Cum simți că te schimbi și evoluezi de la un an la altul?

Îmi place că sunt într-un moment al vieții mele în care mă simt împlinită și fericită și nu îmi doresc altceva pentru mine sau pentru familia mea! Doar să fim sănătoși! Schimbarea majoră a intervenit când a apărut Carol în viața noastră, de atunci a fost o perioadă de acomodare, iar acum a intrat pe un făgaș normal, natural, ca al oricărei alte familii.

 Ce ai fost surprinsă să descoperi la tine în ultimul timp?

Cred că schimbarea la mine vine prin faptul că mă maturizez în gândire și dorințele mele sunt diferite față de acum ceva ani. Dacă în urmă cu niște ani eram obsedată de shopping și de lucruri, în general, acum îmi doresc să călătoresc și să creez amintiri frumoase pentru familia mea!

Care e cel mai recent lucru pe care l-a învățat fiul tău?

Păi, numără până la 5 și a învățat să dea drumul la furtun și să inunde florile, pardon, să ude florile! (râde) Treaba cu răbdarea prin prisma lui am învățat-o!

Care sunt lucrurile pe care le-a scos la iveală fiul tău din personalitatea ta, la care nu te așteptai? 

Că am învățat răbdarea!  În unele situații, nu în toate. Dar sunt anumite situații când mă surprind și pe mine de cât de răbdătoare am devenit.

Cum te vezi și cum vă vedeți peste încă trei ani? Cum s-a schimbat viața voastră după venirea lui Carol pe lume?

Ah, nu știu cum mă văd peste trei ani, nu gândesc atât de departe! Dar peste o lună mă văd în Toscana, pe marginea unei piscine, într-o vinărie, unde o să serbăm șapte ani de relație și bucuria de a-l avea pe Carol în viețile noastre!

Ne poți aminti un lucru pe care nu îl știe multă lume despre tine?

Un lucru pe care nu îl știe lumea despre mine, hmmm… păi adevărul este ca îmi place intimitatea vieții de familie. Ar fi o mie de lucruri de spus, dar le păstrez doar pentru noi (familia), să nu fie cu supărare!

Ai simțit că trebuie să renunți la ceva când ai aflat că o să fii mamă? Ce pierde și ce câstigă, de fapt, o femeie când aduce pe lune un copil?

Momentul în care devii mamă este unic! Nu se pierde nimic, doar se câștigă, iar cel mai mare câștig al meu a fost că am învățat să iubesc necondiționat!

NU POT TRĂI FĂRĂ

Nu există lucru fără de care nu pot să trăiesc! Dar dacă ar fi să numesc ceva fără de care nu pot trăi, acel ceva este familia mea.

Foto: Kanal D