Dani Oțil s-a căsătorit la 40 de ani cu frumoasa Gabriela Prisăcariu, iar mulți se așteptau ca cel care să-i urmeze exemplul să fie Răzvan. După despărțirea de Lidia Buble, matinalul și-a găsit liniștea lângă Daliana și pare mai fericit ca oricând, însă se pare că s-ar putea ca următoarea care merge la altar să fie Ramona Olaru, care a început de două luni o relație cu Cătălin Cazacu, campion la motociclism. Cei doi sunt îndrăgostiți lulea, iar Dani a lăsat de înțeles că au chiar și planuri mari.

Dani Oțil a scăpat porumbelul despre Cătălin Cazacu, în direct la TV

Ramona Olaru a fost surprinsă recent în compania lui sportivului Cătălin Cazacu, sărutându-se, în semn că relația lor de prietenie s-a transformat în iubire. Dar iată că acum noi indicii ies la iveală despre relația celor doi.

”N-a mai câștigat o cursa de 6 ani (n.red. despre Catalin Cazacu, o cursă de motociclism) , dar e pe cale să câștige cursa vieții lui”, a spus și Dani Oțil.

Despre un nou iubit al Ramonei Olaru au existat, de-a lungul timpului, mai multe indicii, date chiar de Ramona Olaru în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Iată ce declarații a făcut în urmă cu ceva timp, decalarații care au trădat existența unei figuri masculine în viața sa privată.

ramonaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

”Am fost cu Bianca (n.red. Bianca Nuțu, prezentatoarea rubricii Horoscop, de la Neatza cu Răzvan și Dani) să îmi calculeze harta, înainte să ies la cina cu el. Și a mers”, a dezvăluit Ramona Olaru în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Mai mult, Cătălin Cazacu a recunoscut în emisiunea lui Teo că el s-ar însura și mâine cu blondina.

”Ramono, am primit binecuvantarea. A venit avalanșa peste noi în dimineața asta. Știe că am venit la tine, Teo. E un lucru nou pentru mine. Eu o iau și mâine, dar nu mă ia ea. Nu știu ce să zic, am înțeles că odată cu trecerea timpului, te comporți diferit. La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec in Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat in străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, a precizat Cătălin Cazacu la ”Teo Show”.

Paparazzii SpyNews.ro i-au suprins pe Cazacu și pe Ramona sărutându-se în plină stradă, în urmă cu câteva zile, iar ulterior cei doi și-au oficializat relația, iar azi, în cadrul emisiunii, ea a dezvăluit un detaliu ținut secret până acum.

Ramona a recunoscut că de o lună toate problemele ei au dispărut ca prin minune. Lucru care se datorează apariției lui Cătălin Cazacu în viața ei, bărbatul care i-a făcut inima să bată mai tare.

Mai mult decât atât, după ce a menționat că ziua de trei este cu noroc, diva a ținut să menționeze și cum a avut loc prima întâlnire de cuplu.

Ramona Olaru amărturisit că luna trecută, pe vremea asta, se afla la cinema cu actualul iubit, locul unde s-a produs și magia primului sărut. Iar de atunci, el și ea sunt de nedespărțit.

”Problemele mele s-au cam terminat de vreo lună încoace. E o lună de când ne-am pupat. Prima ieșirea a fost la film”, a spus Ramona Olaru în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

După ce a divorțat, Ramona Olaru a avut o relați de lungă durată cu Cuza, însă după mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis să rămână doar prieteni.

”Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a declarat Cuza în cadrul unui podcast.