Andreea Ibacka este însărcinată cu al doilea copil. Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva minute de Cabral și de frumoasa blondă.

Cabral și Andreea Ibacka au reușit să stârnească iar hohote de râs în mediul online, prin modul în care au ales să anunțe că vor deveni părinți pentru a doua oară.

Prezentatorul TV a publicat o imagine cu el în timp ce calcă haine, pe care scrie „Încă unul. Livrare: toamna 2021”, în timp ce Andreea stă alături de Namiko și își arată burtica de gravidă”.

„În toamnă, zic.Andreea Ibacka Namiko. ”, a scris Cabral la descrierea pozei, lăsând de înțeles că sarcina este destul de avansată.

Andreea a publicat și ea imediat o imagine cu Namiko, care scrie pe o tablă: „În toamnă vine b…”, dezvăluin astfel că este însărcinată în cinci luni.

andreea-insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Acesta este al doilea copil al cuplului. Cabral și Andreea nu au dezvăluit și sexul bebelușului, iar fanii au fost surprinși că cei doi au reușit să țină sarcina ascunsă așa mult timp.

Andreea Ibacka a devenit mamă pentru prima dată pe 4 decembrie 2018. Frumoasa actriță a ales să nască atunci pe cale naturală și a avut emoții destul de mari pentru că micuța a venit mai târziu cu două săptămâni, față de data estimată de medici.

Cabral mai are o fată, Inoke, din căsătoria cu Luana Ibacka.