Înainte să participe la masa de Crăciun a reginei, membrii familiei regală au participat la slujba tradiţională de Crăciun de la biserica St. Mary’s Magdalene din Norfolk. Însă de departe, Meghan și Kate au atras toate privirile, fiind surprinse împreună în drumul spre biserică.

Alături de soții lor, prinții William și Harry, ducesele pot fi văzute în imagini răzând și vorbind, oferind o imagine perfectă ce pare să contrazică zvonurile apărute în presă că cele două nu s-ar mai înțelege deloc. Sau poate Kate și Meghan au decis să facă pace de Crăciun și să se comporte normal pentru a nu strica sărbătorile tuturor. Astfel, ei au creat imagine perfect[ a unei familii foarte unite. Însă,  experții în limbajul corpului susțin că „prietenia” dintre ele a fost doar de fațadă, pentru public, la cererea reginei.

Expertul Judi James a declarat pentru Daily Mail că cele două ducese au făcut un efort uriaș  pentru a arăta publicului că sunt de fapt o familie unită: „Îmi amintește de limbajul politicienilor. S-au comportat la fel ca aceștia când merg alături de alți șefi de stat și doresc să transmită semnale privind relații de prietenie și unitate.”

 

De la slujba de Crăciun au lipsit Camillia Parker Bowles și prințul Philip.

Când va naște, de fapt, Meghan Markle. Ducesa de Sussex s-a dat de golSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Meghan Markle a încălcat protocolul chiar și în ziua de Crăciun

În ultimele luni, presa britanică a tot scris că Meghan a reușit să o supere pe Kate și să o facă să plângă cu pretențiile ei exagerate, dar și pentru faptul că se poartă foarte urât cu angajații de la palatul Kensington.

Meghan s-a dovedit a fi extrem de capricioasă şi se pare că nu a reușit să se adapteze rigorilor de la curtea Angliei.

Cele două cumnate au atras atenția și cu ținutele lor foarte elegante. Kate a ales  o ţinută roşie, accesorizată cu pantofi în aceeaşi nuanţă. Însă, Meghan, însărcinată cu primul copil, a optat pentru  o rochie bleumarin și palton în aceeași culoare. Însă, a încălcat și de data aceasta regulamentul, pentru că și-a asortat ținuta cu o pereche de cizme lungi din piele, în locul unor pantofi eleganți și ofice.

Citește și: