Vedeta a fost ceruta de sotie chiar de Craciun. Anuntul a fost facut chiar de ea, pe Instagram, unde a postat, luni seara, o fotografie cu inelul masiv.

Am spus „da”, a anuntat ea, postand o fortografie alb-negru in care apare impreuna cu logodnicul ei. Mana sa stanga se afla pe obrazul lui Kaulitz, bijuteria fiind vizibila. Amandoi sunt extrem de fericiti, semn ca, pentru Klum, momentul era unul asteptat.

 

View this post on Instagram

 

I SAID YES ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Cat despre membrul trupei Tokyo Hotel, acesta a postat pe retelele de socializare doar o fotografie, de asemeni alb-negru, in care apare purtand o caciula de Mos Craciun.

Cei doi se intalnesc de mai bine de un an, moment din care sunt pur si simplu inseparabili.

In aprilie, cei doi au mers in vacanta in Mexic, fiind surprinsi de paparazzi la plaja, langa vila lor din Cabo San Lucas. In mai si-au facut debutul, ca pereche, pe covorul rosu, la Cannes.

Deja in septembrie incepusera sa apara zvonuri privind o logodna, informatii negate de fosta sotie a lui Klum. In aceeasi luna, Klum il descria pe Kaulitz ca fiind „iubirea vietii mele”.

Heidi Klum are patru copii si a mai fost casatorita, in afara dde cantaretul Seal (2005 – 2014), si cu Ric Pipino, in perioada 1997 – 2002.

Vezi si Heidi Klum are un nou iubit tinerel. De ce, de data asta, totul e diferit

Citeste si: