Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu foarte frumos, iar cei doi sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți și a venit pe lume micuțul Luca Tiago. Ei au o relație foarte frumoasă și nu le lipsește deloc umorul.

Așadar, după ce s-a aflta că Dani Oțil va fi noul jurat supriză de la emisiunea „iUmor”, evident că Gabriela a fost și ea prezentă și a venit să-l ia „la roast”. Soția lui Dani Oțil, nu s-a abținut deloc și a început să fac un șir de remerci, inclusiv la adresa fostei lui iubite, Mihaela Rădulescu. Celebrul fotomodel a spus despre divă că este, de fapt, „bunica” lui Dani care s-a mutat la Monaco. Când a ajuns ce spune soția lui, Dani Oțil și-a pus mâna în cap, în timp ce toată lumea din platou a rămas mască.

Totul a pornit când a început să spună cum au făcut lista de invitați pentru nuntă și că Ristei a fost primul pe listă, ci nu Răzvan, așa cum s-ar fi așteptat mulți.

„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a spus Gabriela Prisăcariu.