Îndrăgita prezentatoare de la „Te iubesc de nu te vezi” și soțul ei vor să-i ofere sărbători de vis micuței lor Victoriei, având în vedere că este ultimul Crăciun în trei, urmând ca anul viitor să fie primele sărbători în patru.

Gabriela Cristea este însărcinată în șapte luni, dar s-a ocupat bucuroasă de împodobirea bradului. Mai mult, Tavi și celebra prezentatoare TV au probabil cel mai frumos brad din showbiz, acesta fiind extrem de mare și așezat lângă șemineu ca în povești. „Bradul e gata, noi am fost cuminți…să vină Moșul”, a scris Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au, probabil, cel mai frumos brad din showbiz-ul nostru. Cum arată și cum a reacționat micuța Victoria când l-a văzutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Însă, se pare că Victoria nu este așa încântată de brad. Într-o ședință foto lângă brăduț, frumoasa micuță pare a fi chiar speriată de el.

Citește și: Adela Popescu a dezvăluit numele celui de-al doilea copil al ei și al lui Radu Vâlcan! Ce frumos

Gabriela Cristea va deveni mămică a doua oară în martie

 Gabriela Cristea se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta va naște în luna martie a anului viitor.
„La noi a fost o chestie… Nu ne-am programat. Ne-am trezit un pic însărcinaţi. Tavi e de vină. El de de vină. El e de vină şi mie mi-a plăcut. Da, tot fetiţă. Ne-am fi dorit să fie băiat, dar când am aflat că e fată am zis: ok. Tavi se simte pierdut în casă. Printre trei fete… Naşterea va fi în martie. Nu am voie natural”, a spus Gabriela Cristea.

„Când eram eu însărcinată cu Victoria, nu am avut decât un singur gând. Mi-am dorit să ajung la momentul ăla în care stau pe fotoliu la mine acasă, să-mi pun farfuria pe burtă, pe post de masă. De sărbătorile astea mi-aș dori să nu mai repet…”, a mai spus ea. Gabriela Cristea este prezentă pe micile ecrane de foarte mulți ani și a moderat numeroase show-uri la diverse posturi de televiziune.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.

Citește și: