Flavia Mihășan are de câteva luni o relație cu dansatorul Marius Moldovan și cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima dată, iar acum frumoasa blondă a dat primele detalii despre sarcină pe contul ei de instagram unde a publicat o imagine cu ea și Marius, lângă bradul de Crăciun.

„De acum înainte, vom sărbatori totul altfel. Cel mai frumos cadou e pe drum și ne-a ales pe noi. #însărcinată în 16 săptămâni #părinți pentru prima dată #sarbatorifericite”, a scris Flavia.

Flavia de la Neatza a confirmat că este gravidăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Așadar, vedeta Antena 1 este însărcinată în patru luni și urmează să devină mamă pentru prima dată, anul viitor, în vară.
La începutul anului, Flavia a fost întrebată daca şi-ar dori un copil şi a răspuns încântată ca da şi că abia aşteaptă să cumpere hăinuţe pentru copii.

 

Blonda de la „Neatza cu Răzvan și Dani” şi Marius s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!”. Marius are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. A început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca.

Flavia Mihășan a mărturisit că își dorește foarte mult un copil

După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. În prezent lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Citește și: