După ce Mihaela Rădulescu a postat pe Instagram o fotografie cu fiul ei îmbrăcat în costum și cu papion, comentariile au început să curgă.

 

View this post on Instagram

 

♥️ @ayanschwartzey #ayanmylove #myboy #myheartbeat #andall

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

”Wow…. a devenit un bărbat…. da ce bărbat!”, scrie cineva. ” Au, au, au! E primejdios de frumos!”, ”Doamne, ce bărbat mișto!!!” – sunt alte comentarii admirative la adresa lui Ayan.

”…speechless (am rămas fără cuvinte – n. red.)… fără cusur!!!”, scrie altcineva. ”Păzea, fetelor”, completează un alt fan.

”Doamne, e ireal de frumos. Seamană cu tatăl lui. Zici că e actor de film! Să vă trăiască, doamnă, e superb!” – comentează un alt prieten virtual de-al vedetei. De fapt, mulți cred că Ayan arată ca un personaj de film sau serial, coborât direct de pe covorul roșu.

”Frumușel ca un actor din serialul celebru Beverly Hills!”, observă cineva, în timp ce altcineva îl aseamănă cu Richard Gere.

James Bond sau Tom Cruise? Sau Richard Gere?

Cei mai mulți prieteni virtuali ai Mihaelei Rădulescu cred însă că Ayan aduce cu James Bond. Și într-adevăr, eleganța, distincția și chiar atitudinea îl fac să pară din ”acest film”. ”Amazing, cât de frumos este *James Bond*”, ”Future James Bond! Gorgeous boy!” – sunt numai câteva dintre comentariile în care se face referire la celebrul agent 007.

Cei mai mulți văd însă o clară asemănare între Ayan și Tom Cruise. Cel puțin șase dintre fanii Mihaelei sunt de părere că Ayan e bucățică ruptă din Tom Cruise. ”Inițial am crezut că e Tom Cruise”, scrie unul dintre aceștia. ”Are ceva din Tom Cruise”, observă altcineva. ”Tom Cruise looks”, completează încă un fan.

”Îl aștept vreo 5 ani, nu-i problemă”

Un alt fan e însă de altă părere: ”Seamană cu Dana Budeanu, de care imi place de moor”. Bizară remarcă, dar se pare că pe Mihaela Rădulescu nu a deranjat-o.

În final, o prietenă virtuală a Mihaelei îndrăznește să spună ceea ce multe poate gândesc: ”De-ar fi un pic mai mare… Îl aștept vreo 5 ani, nu-i problemă”.

Vezi și Admiratoarele Mihaelei Rădulescu, cucerite de fiul ei, Ayan. Are numai 14 ani, dar pare trecut de 20!

Citește și: