Diana a dat uitării acel episod traumatizant din viața ei, din 5 iulie 2014, când a fost înjunghiată în picior de un libanez, ce lucra ca paznic în blocul în care locuiește tatăl ei, artistul Adrian Enache. Ea și-a revenit uimitor și  se concentrează acum pe viața ei.

Fiica lui Adrian Enache și-a schimbat look-ul

Tânăra de 20 ani a trecut printr-o adevărată transformare și a devenit o femeie superbă. Ea și-a schimbat look-ul și s-a făcut blondă, iar culoarea o prinde de minune și parcă pe zi ce trece devine mai frumoasă.

Fiica lui Adrian Enache s-a transformat complet și a devenit o femeie extrem de frumoasă. Ce decizie a luat după episodul șocant din iulie 2014SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Burak Özçivit a cucerit femeile din întrega lume cu rolul lui Kemal Soydere din „Dragoste infinită”. Dar iată cum arăta înainte să devină celebru

Diana Enache se pregătește să devină avocată

Diana calcă pe urmele tatălui ei de la care a moștenit pasiunea pentru muzică. Ea a luat lecții de  canto de la Ozana Barabancea și încearcă să-și facă o carieră în muzică. Mai mult, pe lângă cântări pe la nunți și botezuri, ea se pregătește de zor să devină și avocat, făcând deja practică prin tribunale.  „Decizia de-a da la Drept a venit prin prisma evenimentului pe care l-am avut cu agresorul şi a faptului că am fost nevoită să intru într-o sală de judecată, să văd cum se desfăşoară un proces, să merg la cabinetul avocatei care m-a reprezentat atunci şi cu care am o relaţie mai mult decât cea dintre un elev şi un mentor, şi atunci m-am dus cu tot sufletul spre această profesie”, a declarat Diana, într-un interviu recent acordat în OK! Magazine. În plus, ea a mărturisit că cel mai interesant caz la care a lucrat a fost unul cu trafic internațional de droguri. „Dacă tot cânt la nunţi şi la botezuri, trebuie să am şi o variantă pentru divorţuri, nu?”, a spus în glumă tânăra pentru revista menționată.

Pe 5 iulie 2014, Diana Enache a trăit un adevărat coșmar. Ea a intrat în blocul în care locuiește tatăl ei, în zona Băneasa. Ea a intrat în apartament și pentru că nu a putut să aprindă luminile, a mers la paznicul imobilului, pentru a-i cere să verifice siguranțele de la panoul electric. În timp ce urcau scările, paznicul, în varsta de 46 de ani, de origine libaneză, a scos un briceag și a atacat-o pe fată cântărețului Adrian Enache, producându-i răni în zona mâinilor. Diana Enache a fos dusă la Spitalul de Urgență Floreasca pentru îngrijiri medicale, iar Adrian Enache a depus plângere împotriva agresorului.

Citește și: