Emily Ratajkowski și partenerul ei de viațăSebastian Bear-McClard sunt în culmea fericirii. Celebrul fotomodel a adus pe lume un băiețel chiar de Ziua internațională a femeii și a făcut publică prima imagine cu el.

„Sylvester Apollo Bear ni s-a alăturat pe Pământ. Sly a venit pe lume pe 8 martie 2021, în cea mai mai frumoasă, cea mai plină de dragoste și în cea mai ireală dimineață din viața mea.”, a scris proaspăta mămică în dreptul fotografiei postate.Frumoasa vedetă a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, acolo unde apare cu micuțul în brațe, la sân.

Emily Ratajkowski, care s-a remarcat atât ca fotomodel, cât și ca actriță, a anunțat că este însărcinată în toamna anului trecut, la sfârșitul lunii octomrie. De atunci, nu a ezitat să posteze pe contul ei de Instagram numeroase imagini cu burtica de gravidă. La începutul acestei săptămâni, starul a născut.

Modelul în vârstă de 29 de ani i-a dedicat un adevărat poem copilului ei, pe fundalul unui video regizat de actrița Lena Dunham pentru Vogue. Emrata, așa cum este cunoscută pe rețelele sociale, nu a dezvăluit atunci sexul copilului ei: ”Când le-am spus prietenilor că sunt însărcinată, după ”Felicitări!” prima întrebare a fost ”Ce vrei să fie?”. Vrem să răspundem că nu vom ști genul copilului nostru până când el va împlini 18 ani și ni-l va spune el.”

Născută în Londra și crescută în San Diego, Emily este celebră pentru aparițiile sale în campanii de modă, reviste, și în general pentru activitatea sa pe social media.