Pe Doina Teodoru și pe Cătălin Scărlătescu îi vom vedea împreună pe micul ecran, la „America Express”, emisiune pe care au filmat-o în America Latină, în locuri incredibile. Cei doi s-au întors de puțin timp acasă și încearcă să se bucure de vacanță, după o asemenea aventură. Doina teodoru și chef Cătălin Scărlătescu se află în Maramureș, la o pensiune superbă, și au confiscat multe inimi pe Instagram cu o imagine de acolo. În imagine se vede cum durul Cătălin stă tolănit în iarbă, iar firava lui iubită s-a abandonat la el în brațe. Le stă tare bine împreună și se potrivesc, mai ales că au același tip de umor: se tachinează cu sarcasm, dar au și autoironie.

„Printre mașini, printre tramvaie / Actorul se grăbea firesc / Urma să vină-un nor de ploaie / Sarmalele se dezlipesc”, a scris juratul de la „Chefi la cuțite” în dreptul imaginii. Doina Teodoru i-a răspuns scurt: „Ars poetica” (artă poetică).

doina-teodoru-scarlatescu-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre căsătoria cu Doina Teodoru

Întrebat ce o să facă atunci când va veni momentul cu inelul, adică logodna, chef Cătălin Scărlătescu (49 de ani) a spus că mizează pe spontaneitate. A declarat că este de un an cu Doina Teodoru (33 de ani), că dragostea l-a lovit din plin și că are tot ce și-a dorit vreodată.

„La bijuterii nu mă pricep, dar îmi vin idei pe parcurs. Încă nu (n.r. referitor la nuntă). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan.

Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, într-un interviu pentru Antena Stars.

„Nu i-a luat prea mult ca să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut… A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat.

Citește și: Iubita lui Cătălin Scărlătescu, superbă în costum de baie. Doina Teodoru știe cum „să-l topească” pe zbirul de la „Chefi la cuțite”

Citește și: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu?