Mihai Gruia și Laura au fost unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz și au preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Așa au procedat și în momentul în care au luat decizia să meargă pe drumuri separat, în urmă cu șase luni. Cei doi însă au rămas prieteni buni, de dragul copiilor lor, și au decis să petreacă sărbătorile împreună pentru ca cele două fetițe să nu simtă brusc ruptura dintre părinții lor, potrivit cancan.ro.

lauraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Mihai Gruia și Laura au divorțat în urmă cu șase luni

”Am divorțat de comun acord acum aproape jumătate de an. Suntem și vom fi prieteni toată viața, avem două fete minunate pe care le vom crește așa cum am fi făcut-o și dacă eram împreună”, a declarat Mihai Gruia pentru Cancan.

”Este o despărțire de comun acord, printr-un divorț amiabil, în urma unei decizii îndelung cântărite și asumate. Nu e nimic dramatic sau tragic și ne leagă, în continuare, sentimente de prietenie și respect prin prisma celor 14 ani petrecuți împreună și a celor doi copii minunați, care reprezintă focusul nostru și de acum înainte”, a spus și Laura.

 

Cei doi s-au căsătorit în 2008, apoi fostul solist al trupei Akcent și Laura au devenit, într-un singur an, în 2014, părinții a două fetițe superbe. Laura a adus-o pe lume pe micuța Natalia, iar, după câteva luni, tânărul cuplu a adoptat o minune de fetiță, în vârstă de doi ani, pe nume Ana.

 

Citește și: