Adrian Enache nu va uita niciodată ziua în care a împlinit 57 de ani. Luni, 12 iunie, fiica lui, Diana, a venit la podcastul realizat de artist și a făcut marele anunț: va avea o fetiță! Diana i-a oferit tatălui ei și o medalie pe care a inscripționat un mesaj emoționant: „Cel mai tânăr bunic rock’n’roll. 12.06.2023”.

„Să ştiţi că nu ne-am vorbit înainte, ne-am văzut direct aici, la podcast, dar am observat că suntem îmbrăcaţi cu haine de aceeaşi culoare. Dumnezeu lucrează prin situații și prin oameni și, după cum vezi, am ales amândoi culoarea roz, fără să vorbim, deci asta ce înseamnă. Ţi-am adus un cadou, ştii că eu sunt mai rezervata! Dar dacă azi e ziua ta, am zis să îţi ofer cel mai frumos cadou de până acum. Nu e un cont mare, e ceva de suflet. Şi acum am pulsul 180, dacă o să leşin să ştiţi de ce”, a declarat Diana Enache după ce i-a dat tatălui ei cadoul de suflet, medalia pentru cel mai tânăr bunic.

„La multi ani cu iubire! Așa-i viața pe care ne-o ofera Adrian Enache, o viață ca o vacanță dintr-o inimă mare cum numai a lui este. Iar azi (n.r. ieri) a fost o zi cu totul specială, pentru că Diana ne-a anunțat, în cadrul podacastului «Laivu lu Enache», ca va fi …fetiță”, a scris și Iuliana Marciuc, pe Facebook.

diana-si-adrian-enache-1-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce crede Adrian Enache despre relația fiicei sale

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache din mariajul cu Corina, încheiat acum mulți ani, are o relație de mai bine de trei ani cu Ionuț Vântu, băiatul controversatului om de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.

Foarte aproape să devină oficial cuscrul lui Sorin Ovidiu Vîntu, Adrian Enache preferă să nu vorbească prea mult despre acest subiect.

Recent, artistul a dezvăluit că îl place pe iubitul fiicei sale, dar că preferă să nu se bage în viețile lor. „Nu am comentat, nu-mi plac bârfele. Nu mă bag în astea, că se interpretează. Important e ca Diana să fie fericită și este. Eu îl cunosc, dar nu mă amestec în viața lor. Mie îmi place băiatul, dar nu trebuie să-mi placă mie. Normal că-l cunosc.

Nu-s legați prin placentă. Nu mai e ca pe vremuri, acum totul e modern. Nu locuiesc împreună. În astfel de cazuri, se consumă relația prea repede. Iar când vrei să faci pasul următor, nu mai ai ce, se trezesc deja plictisiți”, declara el pentru Playtech.

Diana Enache: „Tata și iubitul meu sunt prieteni

La rândul său, Diana Enache, care lucrează în radio, dar care a moștenit și talentul artistic al tatălui ei, mărturisea că, pentru ea, este important faptul că tatăl și iubitul său sunt prieteni și se înțeleg foarte bine.

În ceea ce privește o eventuală căsătorie, aceasta a adăugat că se gândește la așa ceva, ca orice femeie, dar toate se vor întâmpla atunci când trebuie: „Da, am o relație serioasă de trei ani și ne înțelegem foarte bine. Tata și iubitul meu sunt prieteni, se înțeleg foarte bine”.

”Nu mă pot cere singură în căsătorie, nu am niciun inel! Ca orice femeie, mă gândesc, dar toate se întâmplă când trebuie. Sunt oameni care stau într-o relație zece ani, apoi se căsătoresc și divorțează după două luni. Și oameni care se cunosc și după patru luni s-au căsătorit, au copii și sunt și acum împreună. E vorba de alegeri”, a mai spus tânăra.

Citește și: Diana Enache, despre divorțul părinților săi. Ce spune despre Iuliana Marciuc

Citește și: Fiica lui Adrian Enache se iubește cu băiatul lui Sorin Ovidiu Vântu! Prima reacție a cântărețului