Frumoasa vedetă a ținut să marcheze așa cum se cuvine ziua bărbatului iubit, astfel că i-a transmis un mesaj plin de dragoste și gânduri bune.

Pe contul său de Instagram, vrând să împărtășească bucuria cu toată lumea, Diana Dumitrescu i-a făcut o adevărată declarație de iubire tatălui fiului ei.

”Tu ești răsăritul meu, singurul meu răsărit, tu mă faci fericită, când cerul e gri. 40 e doar un numar, dar anii astia i-ai trait frumos si asa cum ai vrut si ai ales tu!

Sper ca urmatorii 40 sa fie la fel, plini de momente de neuitat, de aventuri, de calatorii, de petreceri si, evident, toate sa le traiesti alaturi de mine, de noi! Te iubesc! La multi ani! #noitreisiolumeintreaga”, a scris Diana Dumitrescu pe Instagram.

Odată cu urarea, actrița a postat și mai multe fotografii cu ea și soțul ei în mediul, spre încântarea fanilor.

diana-dumitrescu-si-sotul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Printre cei care s-au grăbit să aprecieze mesajul ei și msă facă, la rândul lor, niște urări s-au aflat și Doinița Oancea sau Majda Aboulumosha.

Cum s-au cunoscut Diana Dumitrescu și Alin Boroi

Diana Dumitrescu și soțul său trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase ani. Diana Dumitrescu și-a întâlnit soțul în club. Cel care le-a făcut cunoștință a fost nimeni altul decât Augustin Viziru, coleg cu Diana Dumitrescu și bun prieten cu bărbatul care urma să-i devină soț.

Mai mult de atât, cei doi s-au și căsătorit în luna septembrie 2018, atunci când au avut parte de o nuntă discretă, în stil rustic, alături fiindu-le doar familiile și prietenii cei mai apropiați. Evenimentul a fost unul special și a ieșit exact cum cei doi au visat.

”Sunt foarte bine, sunt foarte fericită, îmi priește foarte tare. Mă ține acasă, mă lasă să fac ce vreau eu. Mi-am luat câteva zile libere după ce m-am măritat și am stat acasă, doar eu cu mine, m-am uitat la seriale.

Noi ne-am cunoscut la discotecă, la club. Ne-a făcut cunoștință Augustin Viziru, căci el este foarte bun prieten cu Alin. Așa ne-am cunoscut.

Mai târziu am ieșit la masă și s-a legat. Ajunsesem în perioada în care am zis că nu mă mai interesează, că nu mai vreau, să fiu doar eu cu mine și dacă Dumnezeu îmi aduce pe cineva în viață, să fie o dragoste frumoasă, cu puțină nebunie. Am primit fix ce aveam nevoie”, declara Diana Dumitrescu la Antena Stars. Vedeta a trecut deja printr-un mariaj și nu credea că-și va reface viața atât de repede.

Vezi și Diana Dumitrescu: ”Fără filtru, fără editare, machiată, ridată… 37 de ani! Asta e realitatea mea!”

Citește și:

Fostul gimnast Marian Drăgulescu spune cu subiect și predicat dacă și-a bătut sau nu fosta soție. Adevărul iese la iveală, după 13 ani

Nu s-au împăcat! Prințul Charles este în continuare supărat pe prințul Harry