Din fericire, coafura o prinde minune și o ajută să treacă neobservată atunci când își dorește. Mai ales atunci când poartă ochelari de soare, nici nu ai bănui că în spatele lor se ascude chiar Diana Dumitrescu!

cu-ochelari-de-soare-Diana-e-de-nerecunoscutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Foarte încântată de rezultat, Diana Dumitrescu a postat mai multe selfie-uri pe Instagram, strângând mii de aprecieri. ”Deci wow ! Iti sta super!”, ”Minunată”, ”Superbă” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Sigur, au fost câțiva care au acuzat-o că ”și-a stricat părul”, dar în general vedeta este lăudată pentru decizia ei.

Diana Dumitrescu trece printr-o perioadă plină e schimbări. După divorțul de Ducu Ion, Diana a spus ”da” alături de Alin Boroil, actualul ei soț, și împreună au devenit părinți.

“Au trecut doi ani de când am devenit o familie, de când am spus amândoi un DA hotărât şi am pornit în aventura vieţii împreună! La mulţi ani, iubirea mea! Aşa cum ţi-am spus în scrisoarea pe care ţi-am dat-o azi de dimineaţă: TE IUBESC, aşa cum eşti!”, îi transmitea recent actriţa soţului ei.

Vezi și Diana Dumitrescu arată senzațional în costum de baie la un an de când a născut

Citește și:

Selma Blair s-a pozat în costum de baie, la doi ani după ce a fost diagnosticată cu o boală cumplita. Imaginea a uimit pe toată lumea

Lora, imagini de vis din vacanță. Unde a plecat artista?