Pentru a marca cum se cuvine momentul, vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe instantanee din viața lor de cuplu. Întâlniri în doi, întâlnirea cu copilul lor, toasturi pline de speranță, momente pe care și le vor aminti cu drag și nostalgie peste ani.

Diana-si-sotul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

A postat și un mesaj pentru soțul ei, cel care a transformat-o din femeie în mamă: „Au trecut 2 ani de când am devenit familie, de când am spus amândoi un DA hotărât și am pornit în aventura vieții împreună! La mulți ani, iubirea mea! Așa cum ți-am spus în scrisoarea pe care ți-am dat-o azi de dimineată: TE IUBESC așa cum ești! Așa să trăim la bătrânețe, pe o insulă ca aceasta!”.

Din mesaj reiese și ce gest frumos a făcut blondina pentru soțul ei, dis de dimineață. Ce poate fi mai frumos decât o scrisoare de dragoste scrisă de partener?

Către seară, cei doi au ieșit la o întâlnire romantică, iar vedeta a mai avut un motiv de bucurie. ”Sunt tare bucuroasa sa port din nou rochia in care am spus DA! Si da, iesim in seara asta sa sarbatorim romantic 2 ani de casnicie, chiar daca Carol ne-a pus piedici lasand jucarii in toata casa, am sarit peste toate obstacolele si am fugit in lume… pentru cateva ore!”, a scris ea pe rețelele de socializare, postând și dovadă că în sfârșit și-a recăpătat silueta de dinainte de sarcină.

Vezi și Diana Dumitrescu arată senzațional în costum de baie la un an de când a născut

Citește și:

Prințul Harry a împlinit 36 de ani. Ce mesaj i-a trimis fratele lui

Alina Ceuşan a născut un băiețel. Primele declarații