La 36 de ani, se poate considera o femeie împlinită. E din nou căsătorită, iar recent a adus pe lume un copil, pe care și l-a dorit enorm de mult.

12 noaptea, momentul din care au început să curgă urările, a surprins-o pe actriță așa cum, cu ceva vreme în urmă, nu și-ar fi putut imagina: ”obosită, epuizată, în halat și nearanjată”, după cum susține chiar ea. Dar toate acestea nu mai contează acum.

”36. Asa m-a prins 12 noaptea, dupa o ora si ceva de alaptat, obosita, aproape epuizata, in halat si nearanjata, dar fericita. Familia mea prinde incet, incet contur si, desi abia ne obisnuim cu micul omulet din casa noastra, suntem fericiti”, a  scris ea pe Facebook, postând și câteva fotografii-dovezi.

Dar făcându-și bilanțul, iată cu ce se mândreăte Diana Dumitrescu la 36 de ani: ”Sunt fericita! Am primit de la Dumnezeu cel mai frumos cadou pe care un om si-l poate dori: un copil frumos si sanatos, un sot iubitor si grijuliu, o familie MINUNATA!

Multumesc tuturor prietenilor mei pentru gandurile bune si mesajele haioase! 36, give me all your best!”, a conchis ea.

Diana Dumitrescu a născut luna aceasta un băiețel, care a primit numele Carol Anton. Este rodul iubirii actriței și vedetei de televiziune cu omul de afaceri Alin Boroi.

Citește și: