Cătălin Scărlătescu (50 de ani) și Doina Teodoru (33 de ani) au arătat că nu e numai lapte și miere în relația lor, iar stresul din America Express a dus și la prima ceartă mai serioasă, între ei. Prima ceartă televizată. La una dintre probe, Doina trebuia să bată la mașina de scris câteva cuvinte complicate, în timp de Cătălin dicta. Enervat că Doina nu prea nimerea literele și greșea des, juratul de la „Chefi la cuțite” a izbucnit: „Băi, femeie, bagă și tu degetul într-unul singur, că înnebunesc”. Acela a fost apelativul pe care Doina nu l-a tolerat deloc.

„M-am enervat, da, m-am supărat, după care mi-am dat seama că nu am de ce să fac asta, că nervii lui nu sunt despre mine, sunt despre el. Am început, de fapt, să mă îngrijorez, pentru că am observat că de fiecare dată când ajunge într-un punct de enervare maximă și de fibrilații uită cum mă cheamă”, a spus Doina la testimonial, în emisiune.

America-Express-editia-9_5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

De ce s-au certat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Expres

„Măi, femeie, ți-am zis că e cu litere mari”, a mai „tunat” Scărlătescu încă o dată. Mă numește «femeie», ca să nu-mi spună alt nume și să greșească, îmi zice «femeie» și nu știu de ce se întâmplă asta, poate de la vârstă, poate ar trebui să vorbim cu domnișoara asistentă să intri pe un tratament de lecitină. Dar e ok, trecem și peste asta”, a încheiat Doina, ironic.

Ulterior, subiectul a fost dezvoltat în emisiune, căci tensiunea dintre ei s-a văzut și pe traseu. „Nu am avut când să îi spun lui Cătălin că mă deranjează ceva, pentru că a luat-o înainte la autostop. Era această situație ciudată între noi și atunci am zis că poate e mai bine să treacă un pic de timp și să am și eu timp să mă gândesc de ce m-am simțit cum m-am simțit (…) Nu, nu vedem deloc misoginul din tine prin asta, în niciun caz. În fine, fiecare reacționează în felul lui. Sunt femeie și numele meu este Doina. Uneori mi se pare că uiți”, a spus Doina Teodoru la America Express.

„Într-adevăr, pe mine m-a luat valul și ți-am zis o dată «femeie», dar nu cred că e așa de dureros. Oare nu ești femeie? Dacă așa arată misoginul… (…) Crezi că nu știu cum te cheamă (…) Uite, dragii mei, prima noastră hârâială în direct, la emisiune”, a spus, spășit, Cătălin Scărlătescu.

Ce vedete participă la America Express și care sunt noile reguli în concurs

Alături de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, pe Drumul Aurului, au pornit Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, Bianca Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Acestea sunt vedetele care, în acest sezon, concurează pentru mult râvnitul premiu de 30.000 de euro. Până la finală, însă, concurenții se întrec și pentru o nouă miză, care face competiția și mai aprigă. Este vorba despre Jokeri, aruncați în joc pentru prima dată la America Express. Aceștia au puteri nebănuite pentru echipele care ajung în posesia lor: de la cazarea la un hotel în timpul etapei respective sau mașina asigurată până la următoarea locație, până la dreptul de a fura mașina unei alte echipe întâlnite pe drum.

America Express – Drumul Aurului a început din 15 ianuarie, la Antena 1. Emisiunea este difuzată duminica de la ora 20.00, iar de luni până miercuri, de la ora 20.30. După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și-n lat, sezonul 5 a schimbat continentul și s-a mutat în America. Drumul Aurului duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu periculos.

Citește și: Adevărul despre pericolul din America Express: criminalitate, răpiri, tâlhării. Doina Teodoru: ”Acela a fost primul meu moment de panică”

Citește și: Ce studii are Cătălin Scărlătescu și cum a ajuns să se ocupe de bucătărie. Televiziunea i-a adus succesul în branșă sau era deja un chef de succes?

Citește și: Cătălin Scărlătescu și iubita, vacanță în Paradis! Cât de fericită e Doina Teodoru!

Citește și: Cătălin Scărlătescu: „În restaurantul meu nu va exista salariu. Eu nu le dau bani. În restaurantul meu nu există pauză, nu există fumat, nu există telefon mobil”