Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat pe 28 martie printr-o psotare amuzantă pe rețelele de socializare că vor deveni pentru prima oară părinți, însă prezentatorul TV recunoaște că nu se simte pregătit pentru un copil.

În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, Dani Oțil a purtat o discuție despre parenting cu Ruxandra Luca, în care matinalul a mărturisit ce temeri are.

„Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut, nici pompă de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a comentat Dani Oțil în cadrul emisiunii.

Dani Oțil are 40 de ani și e topit după copii, iar de când a aflat că frumoasa lui iubită îl va face tătic este în culmea fericirii. Gabriela este însărcinată în patru luni şi va naşte la un spital privat din Bucureşti, în luna august, chiar în apropierea aniversării lui Dani, când va primi se pare cel mai frumos cadou.

“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click!.

Citește: Ce spune Dani Oțil despre sexul bebelușului. S-a dat de gol, în emisiune

Gabriela este o graviduţă fericită, pentru că nu a avut pofte exagerate care să îi strice somnul partenerului de viaţă. Are însă câteva interdicţii de la medic.

“Mă simt bine. În prima luna a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a mai detaliat Gabriela.

Nu au făcut cumpărături pentru bebeluş pentru că au suficient timp la dispoziţie, nici viitoarea mămică nu şi-a luat hăine de gravidă pentru că încă i se potrivesc cele măsura S. Ei preferă să se bucure de moment şi să ia totul pe , iar căsătoria civilă face şi ea parte din acest plan și va avea loc cât mai curând.

“Avem în vedere şi căsătoria, nu aş vrea să vorbesc despre ea pentru că, aşa cum v-am spus, nouă ne plac surprizele. Nu am făcut cumpărături, nu am amenajat camera copilului. Ştiu sigur că am vrea să călătorim, dar vom vedea dacă se poate”, a mai povestit viitoarea doamnă Oţil pentru sursa menționată.

Dani Oțil va deveni tătic pentru prima oară la 40 de ani, Gabriela Prisăcariu (28 de ani) fiind însărcinată cu primul lor copil. Cei doi au făcut marele anunț pe conturile sale de socializare, în stilu-i caracteristic. ”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… Hai că am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi…o să avem un copil! Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe conturile de socializare.

Citește și:

Cristina Joia, o nouă fotografie, după ce a fost agresată: „Am decis să-mi asum nasul”

Dieta cu care Mariah Carey a slăbit 32 de kilograme