După o vacanță de vis în Zanzibar, alături de Cătălin Cazacu, Ramona Olaru a început anul supărată pe iubitul ei. După ce toți au spus că s-au despărțit, cei doi au negat zvonurile și au arătat că sunt în continuare fericiți împreună. Frumoasa blondă nu a scăpat însă de glumele colegului ei de platou.

Ramona Olaru a mărturisit că va fi foarte „ocupată” de-acum, după ce s-a fotografiat în compania unui drăgălaș pui de pisică. Ea l-a primit cadou chiar de la iubitul ei, după cum a dezvăluit Dani Oțil, în emisiune, recunoscând că este gelos pe colega lui.

„Bai, ce înseamnă să fii Ramona! Îți dorești pisică, primești pisică. Ia să îți dorești și un Lamborghini. Aș vrea sa fiu si eu Ramona uneori…”, a comentat Dani Oțil la adresa frumoasei sale colege de matinal, stârnind hohote de râs în platou.

După un mariaj eșuat și o relație tumultuoasă cu simpaticul Cuza de la Noaptea târziu, Ramona pare că și-a găsit liniștea lângă Cătălin Cazacu, iar Ramona recunoaște că își dorește foarte mult să devină mamă.

„Vreau să fac un copil, dar de fiecare dată când îmi doresc ceva primesc un face-palm. Așa ca las lucrurile să vina de la sine”,a mărturisit Ramona, la capitolul rezoluții pe 2022.

ramona-pisicSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Mai mult, și motociclistul a declarat în emisiunea lui Măruță că e pregătit să renunțe la burlăcie și să-și facă o familie lângă Ramona, dacă blonda va accepta.

„Îmi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secundă! Am reușit, mai nou, să mă trezesc și dimineața. Aud ceasul când sună, nu e un pat așa de mare. Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei. Pentru prima dată m-am dus la ora 9 dimineața duminica la sală. A zis antrenoarea că am venit direct din club. Eu dormeam de obicei până la 13-14”, spunea Cătălin Cazacu la „Xtra Night Show”, în urmă cu ceva timp.

Cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă în Zanzibar, departe de frigul din România. În timp ce Ramona Olaru s-a distrat, iubitul ei a mărturisit că a îmbinat acolo utilul cu plăcutul.

„Eu am muncit. În noaptea de Revelion am filmat oamenii de acolo. Au fost 500 de români. Ea s-a distrat, pentru că d-aia am mers, să ne distrăm” a declarat Cătălin Cazacu la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Totuși, după ce au apărut zvonuri că între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-ar fi produs o ruptură, la întoarcerea din Zanzibar, fostul prezentator TV a recunoscut că a greșit față de iubita lui și că și-a învățat lecția.

‘Înțeleg din presă că iar ne-am despărțit…eu zic să ne facem un Instagram comun ca să nu mai fie problema asta. Uneori în viață totul se întâmplă cu un motiv, uneori motivul este că ești prost…un tel din trecut trebuie să rămână în trecut, lecție învățată’, a scris Cătălin Cazacu pe Instagram, lăsând de înțeles că acesta ar fi fost motivul pentru care s-ar fi certat.