Dani Oțil a fost duminică juratul supriză de la emisiunea „iUmor”, evident că Gabriela a fost și ea prezentă și a venit să-l ia „la roast”. Însă, în ciuda glumelor pe care le-a făcut, mai ales despre înălțimea soțului ei, frumoasa blondă și-a exprimat și iubirea pe care i-o poartă soțului ei, făcându-i aceastuia o frumoasă declarație de dragoste, ceea ce l-a emoționat până la lacrimi pe Dani.

gabiiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Dani, știi că nu-mi place să-mi exprim sentimentele față de tine în public, dar dacă tot am trecut peste temerile mele și sunt aici în fața voastră, vreau să știi că tu mă faci fericită că mi-ai dat tot ce am putut visa în viața asta, o familie, un copil minunat, un restaurant cât de cât și că mă simt împlinit pentru toate astea e timpul ca eu să mă pun în genunchi în fața ta, tu să te ridici în picioare pentru că doar așa putem să ne privim ochi în ochi și să-ți spun că te iubesc”, a declarat Gabriela, câștigând imediat admirația tuturor celor din platou, chiar și a Deliei și a lui Bendeac.

Mai mult, Dani l-a atenționat pe Bendeac să nu se mai uite așa insistent la soția lui.

Dani: „Mihai, Mihai, simt acea privire”.

Mihai Bendeac: „Păi ne-a invitat. ”

Dani: Uită-te doar părintește.

Mihai: „Promit că mă uit doar în sus”.

Reacția lui Dani după roast-ul Gabrielei a venit imediat . „Puteam sa vad textul înainte, dar m-am abținut.
Gabriela putea sa bâlbâie, sa rateze măcar un punchline, pentru ca nu a vorbit in viața ei la microfon pe scena. Iar ziceau unii ca e doar frumoasă ?.
Se puteau întâmpla multe… Si totuși…
Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe ca eu nu laud pe nimeni si nu fac complimente… Daaaaar….. ???”, a scris Dani pe Instagram.

„Nu m-a supărat nicio glumă, știu că sunt mai mic decât ea de statură, văd asta în fiecare zi. Adică dacă nu ajung să desfac vreun bec sau vreo siguranță, ea ajunge, dar am și eu calități care compensează, nu sunt nici eu un fraier”, a spus Dani și în emisiune.

Replica Gabrielei Prisăcariu după ce a fost criticată pentru roast-ul ei

Soția lui Dani Oțil nu s-a abținut deloc în timpul roast-ului și a început să fac un șir de remerci, inclusiv la adresa fostei lui iubite, Mihaela Rădulescu. Celebrul fotomodel a spus despre divă că este, de fapt, „bunica” lui Dani care s-a mutat la Monaco. Când a ajuns ce spune soția lui, Dani Oțil și-a pus mâna în cap, în timp ce toată lumea din platou a rămas mască.

Însă, remarca Gabrielei a fost taxată dur de fani. Ea a primit mai multe mesaje prin care îi este criticată ori imaginea, ori statul social, ori caracterul. Chiar și cei care cândva îi era fani și o admirau, după gluma de la TV, au trecut de cealaltă parte a ”taberei”, fiind acum apărători ai Mihaelei Rădulescu.

”Ce penibilă ești! N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani. Habar n-avem ce a găsit la tine. O ”glumă” mai proastă nu am auzit. Se vede că ești tare frustrată. Așa tânără cum ești”, este mesajul pe care Gabriela Prisăcariu l-a primit de la o doamnă care cândva o aprecia.

Prisăcariu a ținut să precizeze însă că tot ce a spus a fost doar pentru show și doar cei care un simț al umorului bine dezvoltat îi vor înțelege vorbele.

„ Oamenii deștepți înțeleg umorul… ”, a scris Gabriela Prisăcariu în cadrul unui InstaStory.