Vedeta TV a transmis un mesaj extrem de dur tuturor persoanelor care nu s-au vaccinat, în ciuda situației disperate în care se află România. Țara noastră se află din acest motiv în criză sanitară și are cele mai multe persoane neimunizate din Ue, înregistrând zilnic zeci de mii de bolnavi și sute de morți.

Dani Oţil, prezentatorul matinalului de la Antena1, a fost destul de dur în declarațiile pe care le-a făcut pe Instragam, transmițându-le antivacciniștilor că nu fac altceva decât să ne facă de râs în Europa. Și că după ce toți ne cred hoți, acum o să zică despre noi și că suntem bolnavi și proști.

„Se uitau urât la noi în Europa că suntem HOȚI. Acu se uită și mai urât că suntem HOȚI BOLNAVI cam PROȘTI”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Fanii au reacționat imediat și unii i-au dat dreptate, însă alții nu sunt de aceeași părere cu el.

„Am auzit discuția asta ieri în S-bahn pe ruta Munchen-Dachau. Un tataie neamț discuta cu o duduie tot nemțioaică pe un ton aprig, ce focar e în România și câți români se perindă pe aici. La un moment dat, doamna a coborât, iar el a continuat discuția cu mine. Ce să îi fi spus??..Că sunt și eu româncă…Vă închipuiți că…nu!”, „Cam proști? PROȘTI CU LEGITIMAȚIE”, „Deloc inteligenti !In alte tari s-au vaccinat 70%_80%si se pot relaxa!Romanilor le esté frica sa nu moara de vaccin si asa mor fericiti ca nu s-au vaccinat!”, i-au scris câțiva fani, în timp ce alții l-au criticat: „Am crezut ca esti mai isteț. Cum să-ți faci poporul prost, tu persoana publica?Sunt cadre medicale care nu s-au vaccinat, politicieni, profesori, etc. Dar sunt prosti, tu ești deștept”.

Prezentatorul TV a mai declarat că cei care se infectează și nu sunt vaccinați dar totuși cer ajutorul medicilor, să le fie verificate postările de pe rețelele de socializare pentru a se vedea dacă au blamat sistemul.

„Tata a ridicat tonul la mine prima oară în atâția ani pentru că nu-l lăsăm să își vadă albinele. El e în zona de risc. A și plâns la telefon de supărare. Noi nu vorbim de lucruri de genul la emisiune, dar uite ce se întâmplă. Aș vrea ca atunci când ajunge SMURD-ul la un caz să ceară și postările de pe Facebook și să spună: ‘Ah, ne pare rău’, pentru că unii nu cred până în ultima clipă. Nu vorbim oricum de vaccinare, că ne sparg ăștia roțile de la mașină…”, a mai spus Dani Oțil în emisiunea pe care o prezintă.