”Sărbătoresc 50 de ani într-unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume!”, a scris Dana Săvuică pe rețelele de socializare, unde a fost foarte generoasă cu fanii, postând o grămadă de poze, inclusiv cu ea în costum de baie.

„Prima zi în Rio petrecută pe plaja Copacabana alături de prietena mea, Anama Ferreira. Ea a venit special din Buenos Aires, unde prezintă o emisiune TV zilnic şi conduce şcoala ei de modele. A lăsat totul pentru promisiunea pe care mi-a făcut-o, aceea de a-mi îndeplini visul! Vamos a la praia!”, a scris vedeta online.

Cele două n-au stat numai la plajă, ci au urcat în vârful muntelui Corcovado, lângă statuia lui Iisus Hristos, de unde au putut admira Rio de Janeiro la 360 grade.

de ziua eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

”Gata! Oficial am ajuns la 50! Neoficial, ma simt ca la 20 de ani!”, a scris Dana Săvuică pe Instagram.

Dana Săvuică nu doar că arată bine la 50 de ani, dar se și simte așa. ”Pana sa ajung la aceasta varsta, am trecut prin diferite stari: de la resemnare la reflectia asupra vietii. De la cumpatare la exaltare. Dar acum, ca a sosit clipa… simt doar o stare de liniste si de bucurie. Bucuria ca pot trai asa cum imi doresc; bucuria ca am alaturi de mine familia; bucuria ca pot realiza proiecte frumoase care depind atat de creativitatea mea, cat si de oameni care au incredere in mine si in capacitatea mea de a trata totul cu seriozitate si cu pasiune.

Nu in ultimul rand, traiesc bucuria lucrurilor marunte …am inteles abia acum cat de importante sunt. Traiesc aceasta bucurie si v-o transmit voua, prietenilor mei de aici si de pretutindeni! Prietenia nu are granite iar noi suntem calatori prin viata! Asa ca haideti sa traim fiecare clipa cat putem de frumos. Sa nu ne uitam in urma si sa regretam ca nu am facut ceva la care visam dar ne-am infranat pornirea pentru ca ne era frica de ce spune lumea, pe ideea ce e bine sau nu e bine fata de altii.

Faceti ce e bine pentru voi! Hraniti-va sufletul, aveti grija de corpul vostru si eliberati-va de prejudecati, de frici si de complexe. Suntem frumosi la orice varsta, la orice nivel social, cu orice banut pentru care muncim. Va multumesc mult pentru ca existati in viata mea!”, a scris vedeta într-o postare pe Instagram, la momentul schimbării prefixului.

Inspirată de o urare primită de la o prietenă, Dana Săvuică a decis că ”50 Shades of Fabulous” va fi de acum deviza sa pentru următorii ani.

Vezi și Cum arată Dana Săvuică la 49 de ani. Iată cum s-a pozat pe plajă în Egipt

Citește și: