Actualul antrenor din Liga 3, de la CSM Reșița, a revenit cu noi lămuriri în privința relației sale cu Anamaria Prodan, după ce a fost a fost protagonistul unuia dintre cele mai discutate subiecte din fotbalul românesc.

maxresdefault (6)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În iulie 2019, pe când debuta la Astra Giurgiu cu o partidă încheiată cu o remiză pe teren propriu cu FC Botoșani, Dan Alexa și Anamaria Prodan erau surprinși în ceea ce s-a spus că ar fi fost o scenă de gelozie. Antrenorul și impresara păreau să fi avut o discuție tensionată, care s-a încheiat cu o palmă dată de Anamaria. Momentul a fost intens discutat, însă cei doi protagoniști nu au comentat prea mult situația de atunci. Dan Alexa a rupt în sfârșit tăcerea despre legătura cu Anamaria Prodan, într-un interviu acordat lui Ovidiu Ioanițoaia, la GSP.ro.

„Nu mai știu ce-a fost! Vă zic adevărul. Nici nu mai știu. (…) Și-acum îmi zice lumea când mă vede. A fost o situație în care, ca bărbat, e foarte greu să reacționezi. Și bine că n-am ripostat. Am înțeles-o pe Ana, dar până la un punct. Dar a trecut.”, a recunoscut Dan Alexa pentru gsp.ro.

Deși au apărut zvonuri la momentul acela că Anamaria l-ar înșela pe Reghe cu Dan Alexa, fostul mijlocaș a vrut să fie totul clar că relația lor nu avea cum să le afecteze mariajul, având în vedere căl legătura strânsă dintre ei a fost doar din punct de vedere profesional, Anamaria Prodan ocupându-se de contractele antrenorului, ci nu altfel așa cum s-a speculat. Întrebat dacă a fost vorba de iubire între el și Anamaria, Alexa a ținut să menționeze în interviul pentru Ovidiu Ioanițoaia că legătura lor s-a bazat pe respect.

„Nu, nea Ovidiu! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total.”, a mai precizat Alexa pentru sursa citată.

Întrebat de partea cui este în divorțul dintre Anamaria și Reghe, antrenorul și-a spus părerea personală cu privire la situația celor doi încă soți.

„Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor. Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie”, a precizat Dan Alexa.