E nimeni alta decât Iuliana Marciuc, cea care se iubește multă vreme cu cântărețul Adrian Enache, care și-a lăsat soția pentru ea. Cei doi au împreună un băiat de 16 ani. Adrian Enache are din mariajul încheiat o fată care i-a moștenit talentul artistic.

David, însă, e mai atras de film decât de muzică, după cum chiar Adrian Enache recunoștea într-un interviu.

Vorbind despre fiul ei și relația pe care o are cu el, Iuliana Marciuc declara în urmă cu aproape doi ani: ”Din momentul în care cineva mi-a spus că nu te poţi supăra pe un adolescent, pentru că nu vorbeşte el, ci hormonii (zâmbeşte), mi-a fost mult mai uşor să fiu înţelegătoare.

recunosti-vedeta-acum-are-52-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Sigur că marea provocare rămâne a-i demonstra că relaţiile interumane sunt mult mai importante decât relaţiile virtuale, dar şi să încerc să-l conving că mai bine petrece câteva ore în aer liber, decât în faţa telefonului.

Mă bucur însă că avem un băiat înţelept şi înţelegător şi nu a făcut niciodată ceva care să ne necăjească”.

Revenind la Iuliana Marciuc, cea care a postat poza pe Facebook pentru fani, întrebată fiind dacă ea și Adrian se vor căsători vreodată, aceasta spunea că nu mai e deloc o prioritate, cel puțin nu după venirea pe lume a lui David. Are 53 de ani, o familie frumoasă, e împlinită din punct de vedere profesional, iar un act nu va schimba sau adăuga nimic acestei povești, spunea ea.

Într-un interviu pe care ni l-a acordat vedeta în 2019, Iuliana Marciuc spunea, întrebată fiind ce-i aduce confort și siguranță în viață: ”Confortul și siguranța îmi sunt date de familie, de David, de Adrian, iar fericirea o construiesc împreună cu ei, dar și singură”.

Sfaturile vedetei pentru femeile care se îndreaptă către 50 de ani

Întrebată fiind care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știe, să le facă o femeie în pragul vârstei de 50 de ani, pentru că și ea se îndreaptă către acest prag, vedeta replica: ”Să înceapă să se iubească mai mult, să se prioritizeze, pentru că e necesar să fie în primul rând ea sănătoasă, pentru a fi de ajutor celorlalți.

Să-și acorde mai mult timp, să meargă săptămânal la sport sau măcar la o plimbare în aer liber și la o întâlnire cu prietenele”.

Vezi și Cum arată fiul adolescent al Iulianei Marciuc cu Adrian Enache. Imagini rare cu băiatul celor doi

Citește și:

N-ai să ghicești niciodată cine e cântăreața celebră din fotografie!

David Hasselhoff împlinește 68 de ani. Era un sex simbol în tinerețe! Cum arată el în prezent