„Home alone“ („Singur acasă“) este unul dintre cele mai iubite și urmărite filme de Craciun și acum la 28 ani de la lansare, fiind difuzat an de an în preajma sărbătorilor de iarnă. Deși actorii din film au devenit celebri peste noapte pentru rolurile lor, aceștia nu s-au mai bucurat de același succecs după terminarea seriei.

Actorul Macaulay Culkin a devenit celebru în întreaga lume la vârsta de 10 ani după ce a jucat în seria „Singura acasă”, rolul lui  Kevin McCallister, fiind unul dintre cei mai de succes copii-actori după Shirley Temple și cel mai tânăr actor din istorie nominalizat la Globurile de Aur.  Însă problemele cu drogurile care l-au dus la un pas de moarte, i-au cam distrus cariera, acesta concentrându-se acum mai mult pe muzică decât pe actorie. Cu toate acestea, deși a trecut printr-o perioadă grea, Macaulay Culkin  pare să afle din nou pe drumul cel bun.

Macaulay Culkin nu s-a schimbat foarte mult. Însă, acum s-a dedicat mai mult muziciiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În film, mama lui Kevin este Kate McCallister, interpretată de actriţa Catherine O’Hara, avea în 1990 doar 36 de ani. Catherine a jucat  în „Singur acasă“ şi în „Singur acasă 2“, iar acum,  la  64 de ani nu s-a schimbat foarte mult, iar oamenii încă o mai recunosc ca mama actorului principal din „Home alone“.  Cel mai recent film în care a apărut a fost în 2014, în  „When Marnie Was There“.

John Heard, cunoscut mai ales pentru rolul lui Peter McAllister din seria filmelor “Home Alone/ Singur acasă”, unde l-a jucat pe tatăl lui Kevin, a avut o varietate de roluri în filme, dar şi în producţii pentru micile ecrane, a murit, în iulie, anul trecut,  la vârsta de 72 de ani. Heard a  fost găsit mort într-o cameră de hotel din Palo Alto, California, unde se recupera în urma unei intervenţii chirurgicale la spate. Decesul acestuia a venit la şase luni după ce fiul acestuia, Max Heard,  a murit în somn.

Joe Pesci (Harry Lime)  și Daniel Stern (Marv Merchants)  au jucat rolurile de hoţi din seria „Home Alone”- 1990, în care au fost schinjuiţi de un copil în timp ce voiau să dea spargerea în ajunul Crăciunului. Ei încă mai activează la Hollywood.

Pentru cei mici, gasesti aici cele mai bune filme de Craciun pentru copii!

Joe Pesci joacă alături de Al Pacino și Robert de Niro

Joe Pesci, pe numele său real Joseph Frank „Joe” Pesci, era obișnuit cu celebritatea înainte să interpreteze rolul lui Harry Lyme, fiind considerat unul dintre cei mai talentați actori din lume. Acum are 74 de ani și de când și-a anunțat retragerea din actorie în 1999, actorul câștigător de Oscar a apărut doar ocazional în câteva pelicule.   Anul următor va putea fi însă urmărit în „The Irishman”, unde joacă alături de Robert de Niro și Al Pacino.

Pentru Daniel Stern, cealaltă jumătate a cuplului de răufăcători, „Singur Acasă” nu a fost primul film în care a jucat, însă este cel care l-a făcut cunoscut în toată lumea. Pe-atunci avea 33 de ani, acum, la vârsta de 61 de ani, încă mai cochetează cu actoria. Stern a apărut în peste 70 de filme printre care „Bachelor Party Vegas”, „Harry Hard” și „Whip It”. Cel mai recent rol l-a avut în serialul TV „Manhattan”, în 2015. Actorul are trei copii cu soția lui,  Laure Mattos, cu care este căsătorit din 1980, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood.

 

Actorul Devin Ratray, interpretul lui Buzz McCallister, fratele lui Kevin, nu s-a schimbat foarte mult.  În urmă cu 28 de ani, părea să dea lovitura vieții lui. După succesul primului film „Home Alone”, tânărul Devin Ratray a fost invitat de scenarist, regizor și producător să apară și în partea a doua, „Lost in New York”. Mulți au presupus că, din acel moment, cariera lui va exploda și că va avea un succes comparabil cu al lui Macaulay Culkin.  Lucrurile nu au stat chiar așa însă, iar Ratray a primit doar roluri episodice timp de ani buni, până când a revenit în lumea filmului cu o apariție în comedia „Masterminds”. La 41 de ani, starul a jucat alături de Kate Mckinnon, Kristen Wiig, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis și Owen Wilson, unii dintre cei mai apreciați actori de comedie ai momentului, în această peliculă cu încasări considerabile.  De asemenea, poate fi urmărit și în „The Good Fight”, „Hawaii Five-0” și „Chicago Med”.

Hillary Wolf  a renunțat la actorie și are o școală de wrestling

Hillary Wolf , cea care a interpretat-o pe Megan McCallister, sora lui Kevin, s-a lăsat de actorie pentru judo. Ea a început să practice acest sport de la vârsta de 7 ani și chiar a participat la Olimpiada pentru Juniori.

Ea și soțul ei, olimpicul Chris Saba, au o școală de wrestling, Rocky Mountain Wrestling Club.

 

 

Vezi și topul celor mai bune filme de comedie din toate timpurile